Ухвала
від 29.04.2024 по справі 944/1736/24
ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №944/1736/24

Провадження №2-о/944/135/24

УХВАЛА

29.04.2024 року м.Яворів

Суддя Яворівського районного суду Львівської області Швед Н.П., вивчивши матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа орган опіки та піклквання виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області як орган опіки та піклування про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна,-

В С Т А Н О В И В:

До Яворівського районного суду Львівської області надійшла заява ОСОБА_1 , заінтересована особа орган опіки та піклквання виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області як орган опіки та піклування про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна.

Ухвалою судді Яворівського районного суду Львівської області від 08 квітня 2024року заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа орган опіки та піклквання виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області як орган опіки та піклування про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна -залишено без руху. Надано заявнику строк для усунення недоліків, який не може перевищувати 5 (п`яти)днів з дня вручення копії ухвали про залишення заяви без руху та роз`яснено, що у випадку виконання ним у встановлений строк відповідних вимог ухвали суду, заява вважається поданою в день первісного її подання, інакше заява вважається неподаною та повертається заявнику.

Зазначена ухвала надіслана на адресу заявника для кореспонденції, яка зазначена у заяві рекомендованим листом з повідомленням про вручення, такий був вручений позивачу.

Відповідно до ч.3 ст.185ЦПКУкраїни позовна заява вважається неподаною і повертається позивачеві у випадку, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом.

Згідно з ч.5 ст.185ЦПКУкраїни суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

У зв`язку з тим, що позивач не усунув вказані вухвалі недолікиу встановленийстрок,заяву ОСОБА_1 , заінтересована особа орган опіки та піклквання виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області як орган опіки та піклування про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна, слід вважати неподаною та разом з додатками повернути заявнику.

На підставі викладеного, керуючись ст.185 ЦПК України, суддя,-

У Х В А Л И В:

Матеріали заяви ОСОБА_1 , заінтересована особа орган опіки та піклквання виконавчого комітету Яворівської міської ради Львівської області як орган опіки та піклування про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна, слід вважати неподаними та разом з заявою та додатками до неї повернути заявнику.

Роз`яснити, що повернення заявнику заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п?ятнадцяти днів з дня винесення ухвали.

СУДДЯ: Швед Н.П.

Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118668505
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання фізичної особи недієздатною, встановлення над нею опіки та призначення опікуна

Судовий реєстр по справі —944/1736/24

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Яворівський районний суд Львівської області

Швед Н. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні