Ухвала
від 29.04.2024 по справі 343/524/24
БОЛЕХІВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №343/524/24

20

2/339/62/24

У Х В А Л А

29.04.24 про проведення відеоконференції

м. Болехів

Болехівський міський суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді Скригун В.В.,

секретаря судового засідання Ганчар Л.В.

розглянувши клопотання представника відповідача про проведення судового засіданні в режимі відеокоференції по справі ОСОБА_1 , треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача: ОСОБА_2 , Вигодська селищна рада до ОСОБА_3 про припинення порушень правил добросусідства та усунення перешкод в користуванні земельною ділянкою,

В С Т А Н О В И В:

Адвокат Комарницький Е. в інтересах позивача звернувся до суду з позовом в якому просить зобов"язати ОСОБА_3 , власника земелної ділянки та житлового будинку, розташованих за адресою: АДРЕСА_1 , усунути перешкоди в користуванні земельною ділянкою, що розташована за адресою: АДРЕСА_1 , яка належить ОСОБА_1 , шляхом знесення за власний рахунок самочинно збудованої нею конструкції даху житлового будинку, що розташований за адресою: АДРЕСА_1 , на відстань 3м. від межі земельної ділянки з кадастровим № 2622086201:01:004:0819.

На електронну адресу суду 24 квітня 2024 року надійшло клопотання від представника відповідача Семків М. про проведення підготовчого судового засідання в режимі відеоконференції із застосуванням власних технічних засобів та програмно-апаратного комплексу фіксування судового засідання (судового процесу) EasyCon.

Відповідно до ч. 1 ст. 212 ЦПК України, учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Для забезпечення швидкого та ефективного розгляду справи, а також недопущення порушення розумних строків її розгляду, суд вважає за необхідне надати можливість представнику позивача приймати участь у розгляді справи режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою комплексу технічних засобів та програмного забезпечення «EasyCon».

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України, у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Керуючись ст. 212, 247, 260 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання представника відповідача ОСОБА_4 про проведення підготовче судового засідання в режимі відеоконференції із застосуванням програмно-апаратного комплексу фіксування судового засідання (судового процесу) EasyCon - задовольнити.

Участь відповідача ОСОБА_3 та представника відповідача Семків М. (e-mail:ІНФОРМАЦІЯ_1 ) в підготовчому судовому засіданні призначеному на 24 травня 2024 року о 11:00 год. здійснити дистанційно в режимі відеоконференції поза межами суду за допомогою сервісу «EASYCON:» в мережі інтернет за посиланням https://vkz.court.gov.ua/.

Роз`яснити представнику позивача, що для участі в судовому засіданні в режимі відеоконференції учасник зобов`язаний: зайти та авторизуватися в Системі відеоконференцзв`язку за 10 хвилин до часу судового засідання; активувати технічні засоби (мікрофон, навушники, камеру) та перевірити їх працездатність шляхом тестування за допомогою Системи відеоконференцзв`язку; очікувати запрошення секретаря судового засідання до участі в судовому засіданні.

Роз`яснити представнику позивача, що ризики технічної неможливості участі у засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду, переривання зв`язку тощо несе учасник справи, який подав відповідну заяву.

Відеоконференція проводитиметься за допомогою програмного забезпечення "EasyCon", яке може бути встановлене за веб-посиланням https://easycon.com.ua.

Копію ухвали надіслати сторонам у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Скригун

Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118670823
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —343/524/24

Ухвала від 04.06.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Болехівський міський суд Івано-Франківської області

Скригун В. В.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Керніцький І. І.

Ухвала від 05.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Монташевич С. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Лицур І. М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Андрусів І. М.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Долинський районний суд Івано-Франківської області

Тураш В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні