Ухвала
від 29.04.2024 по справі 538/548/24
ЛОХВИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 538/548/24

Провадження №2-др/538/9/24

У Х В А Л А

і м е н е м У к р а ї н и

29 квітня 2024 року суддя Лохвицького районного суду Полтавської області Бондарь В.А., розглянувши матеріали цивільної справи за заявою представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Магди Вікторії Анатоліївни про ухвалення додаткового рішення (в частині вирішення питання про стягнення витрат на правничу допомогу) в цивільній справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Магди Вікторії Анатоліївни до Товариства з обмеженою відповідальністю "Райз-Схід" про стягнення заборгованості по орендній платі за землю, -

в с т а н о в и в:

Представник позивача ОСОБА_1 - адвокат Магда Вікторія Анатоліївна звернулася до суду з заявою про ухвалення додаткового рішення (в частині вирішення питання про стягнення витрат на правничу допомогу).

Відповідно до ч. 1 п. 3 ст. 270 ЦПК України суд, що ухвалив рішення, може за заявою учасників справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо: судом не вирішено питання про судові витрати.

Відповідно до ч. ч. 2, 3, 4, 5 ст. 270 ЦПК України заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення. Суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів із дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення. У разі необхідності суд може викликати сторони або інших учасників справи в судове засідання. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви. Додаткове рішення або ухвалу про відмову в прийнятті додаткового рішення може бути оскаржено.

Враховуючи викладене, заяву про ухвалення додаткового рішення слід призначити до розгляду у відкритому судовому засіданні без виклику сторін.

Керуючись ст. 270 ЦПК України, суддя, -

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду заяву представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Магди Вікторії Анатоліївни про ухвалення додаткового рішення (в частині вирішення питання про стягнення витрат на правничу допомогу) в цивільній справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 - адвоката Магди Вікторії Анатоліївни до Товариства з обмеженою відповідальністю "Райз-Схід" про стягнення заборгованості по орендній платі за землю та призначити до розгляду в судовому засіданні в приміщенні Лохвицького райононного суду Полтавської області на 07 травня 2024 року на 13-00 годину, без повідомлення (виклику) сторін.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяЛохвицького

районного суду В.А. Бондарь

СудЛохвицький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено30.04.2024
Номер документу118671972
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: що виникають з договорів оренди

Судовий реєстр по справі —538/548/24

Рішення від 07.05.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Лохвицький районний суд Полтавської області

Бондарь В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні