Ухвала
від 29.04.2024 по справі 695/4673/23
ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ЗОЛОТОНІСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 695/4673/23

номер провадження 2/695/463/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

29 квітня 2024 рокум. Золотоноша

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області в складі:

головуючого - судді Ушакової К.М.

за участю секретаря судового засідання Варданян Л.А.,

розглянувши у судовому засіданні цивільну справу за позовом керівника Золотоніської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області до ОСОБА_1 про стягнення шкоди в порядку регресу,

встановив:

рішенням Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області від 18.04.2024 позовні вимоги керівника Золотоніської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Виконавчого комітету Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області, Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області до ОСОБА_1 про стягнення шкоди в порядку регресу задоволено.

Судом встановлено, що у вступній та резолютивній частинах рішення Золотоніського міськрайонного суду Черкаської області від 18.04.2024 допущено описку та невірно зазначено назву позивачів, а саме: «Виконавчий комітет Новодмитрівської сільської ради Черкаської області» замість вірного «Виконавчий комітет Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області» та Новодмитрівська сільська рада Черкаської області» замість вірного «Новодмитрівська сільська рада Золотоніського району Черкаської області».

Частиною 1ст. 269 ЦПК Українипередбачено, що суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні або ухвалі описки чи арифметичні помилки.

Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень (ч. 2ст. 269 ЦПК України).

Враховуючи, що допущена описка не змінює суті прийнятого судом рішення, вказана описка підлягає виправленню.

Керуючисьст. 269 ЦПК України, суд

ухвалив:

виправити описку,допущену урішенні Золотоніськогоміськрайонного судуЧеркаської областівід 18.04.2024у справіза позовомкерівника Золотоніськоїокружної прокуратурив інтересахдержави вособі Виконавчогокомітету Новодмитрівськоїсільської радиЗолотоніського районуЧеркаської області,Новодмитрівської сільськоїради Золотоніськогорайону Черкаськоїобласті до ОСОБА_1 простягнення шкодив порядкурегресу та вважати вірними у вступній та резолютивній частинах рішення назви позивачів: «Виконавчий комітет Новодмитрівської сільської ради Золотоніського району Черкаської області» та «Новодмитрівська сільська рада Золотоніського району Черкаської області».

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення шляхом подачі апеляційної скарги безпосередньо до Черкаського апеляційного суду.

Суддя К.М. Ушакова

Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу118691099
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди

Судовий реєстр по справі —695/4673/23

Ухвала від 22.05.2024

Цивільне

Черкаський апеляційний суд

Карпенко О. В.

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Рішення від 18.04.2024

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

Ухвала від 11.12.2023

Цивільне

Золотоніський міськрайонний суд Черкаської області

Ушакова К. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні