Ухвала
від 29.04.2024 по справі 439/765/24
БРОДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 439/765/24

УХВАЛА

про призначення справи до судового розгляду

29 квітня 2024року м. Броди

Бродівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого суддіРахімової О.В.,

за участю секретаря судових засіданьСкорик І.Б.,

під часрозгляду увідкритому підготовчомузасіданні цивільноїсправи запозовною заявоюпредставника позивача ОСОБА_1 адвоката Онищука Тараса Назаровича до Бродівської міської ради Львівської області про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини,

в с т а н о в и в:

представник позивача ОСОБА_1 адвокат Онищук Тарас Назарович звернуся з позовною заявою про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Ухвалою Бродівського районного суду Львівської області від 09 квітня 2024 року відкрито провадження по справі та призначено до підготовчого засідання в порядку загального позовного провадження.

Суд вважаєможливим вирішитипитання проможливість призначеннясправи дорозгляду по суті на підставі наявних у справі матеріалів.

В підготовче судове засідання позивач не з`явився.

Представник позивача адвокат Онищук Т.Н. в підготовче судове засідання не з`явився, подав суду заяву, в якій просить слухання справи проводити у його відсутності та відсутності позивача, позов підтримує, просить його задовольнити.

Представник відповідача у підготовче засідання не з`явився.

Суд, дослідивши матеріали справи, не знаходить підстав, передбачених ч. 2 ст. 198 ЦПК України, для відкладення підготовчого засідання або оголошення у ньому перерви, та вважає, що у підготовчому засіданні судом були здійснені всі дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті, а тому приходить до висновку про можливість закрити підготовче засідання та призначити справу до розгляду по суті.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст.12,43,76,81,130,197,198,200, ч.3 ст.211,259-261 ЦПК України, суд

постановив:

Підготовче провадженняу цивільнійсправі запозовом заявоюпредставника позивача ОСОБА_1 адвоката Онищука Тараса Назаровича до Бродівської міської ради Львівської області про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини- закрити.

Цивільну справу за позовом представника позивача ОСОБА_1 адвоката Онищука Тараса Назаровича до Бродівської міської ради Львівської області про визнання додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини призначити до судового розгляду по суті в порядку загального позовного провадження у відкритому судовому засіданніна 28.05.2024 року о 12.15 годині.

В судове засідання викликати сторони по справі.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи яка розглядається в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя О.В. Рахімова

СудБродівський районний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу118704458
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —439/765/24

Ухвала від 29.04.2024

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Рахімова О. В.

Ухвала від 09.04.2024

Цивільне

Бродівський районний суд Львівської області

Рахімова О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні