Ухвала
від 30.04.2024 по справі 192/429/24
СОЛОНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 192/429/24

Провадження № 2-во/192/6/24

Ухвала

30 квітня 2024 року

Солонянський районний суд Дніпропетровської області у складі головуючої судді КовальчукН.В., за участю секретаря судового засідання Сафонова Р.В., розглянувши питання про виправлення описки в ухвалі Солонянського районного суду Дніпропетровської області від 25 квітня 2024 року за заявою представника позивача адвоката Шашликова Дениса Геннадійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Шашликов Денис Геннадійович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Пальміра» про стягнення заборгованості за договором оренди землі,

встановив:

25 квітня 2024 року судом постановлено ухвалу, якою задоволено заяву представника позивача адвоката Шашликова Дениса Геннадійовича про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Шашликов Денис Геннадійович, до Товариства з обмеженою відповідальністю «Пальміра» про стягнення заборгованості за договором оренди землі.

У вказаній ухвалі допущено описку.

Відповідно до ст. 269 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Суд вважає за можливе вирішити питання про внесення виправлення в ухвалу без повідомлення учасників справи.

Судом встановлено, що при складанні ухвали було допущено описку при зазначенні дати ухвали.

На підставі викладеного та керуючись ст. 269 ЦПК України,

постановив:

Виправити описку, допущену в ухвалі Солонянського районного суду Дніпропетровської області, постановленій 25 квітня 2024 року, а саме правильною датою ухвали вважати «25 квітня 2024 року».

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвалу суду може бути оскаржено в апеляційному порядку до Дніпровського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя Н. В. Ковальчук

Дата ухвалення рішення30.04.2024
Оприлюднено01.05.2024
Номер документу118707028
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про виправлення помилки у судовому рішенні

Судовий реєстр по справі —192/429/24

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Н. В.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Н. В.

Ухвала від 06.03.2024

Цивільне

Солонянський районний суд Дніпропетровської області

Ковальчук Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні