Ухвала
від 30.04.2024 по справі 563/2215/23
КОРЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 563/2215/23

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

30 квітня 2024 року м. Корець

Корецький районний суд Рівненської області

в складі: головуючого судді Загородько Н.А.

секретар судового засідання Миколайчук М.О.

провівши підготовче судове засідання у м. Корець у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Корецької міської ради, ТОВ "Агро Устя", третя особа: Головне управління Держгеокадастру в Рівненській області про визнання незаконними та скасуванння державної реєстрації земельних ділянок, -

в с т а н о в и в :

На розгляді Корецького районного суду Рівненської області перебуває справа за позовом ОСОБА_1 до Корецької міської ради, ТОВ "Агро Устя", третя особа: Головне управління Держгеокадастру в Рівненській області про визнання незаконними та скасуванння державної реєстрації земельних ділянок.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явилась. Подала до суду заяву, в якій вона просила розглянути справу без її участі, позов підтримала, не заперечувала щодо закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник Корецької міської ради в підготовче судове засідання не з`явився, до суду подав заяву про розгляд справи без участі їх представника та вирішення справи за наявними матеріалами.

Представник ТОВ "Агро Устя" в підготовче судове засідання не з`явився, хоча повідомлений про дату, час та місце розгляду справи вчасно та належним чином.

Представник Головного управління Держгеокадастру в Рівненській області Сидоренко С.В. в підготовче судове засідання не з`явився, до суду подав заяву про розгляд справи без його участі.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч.2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

За таких обставин суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.189, 197, 198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України, суд, -

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до Корецької міської ради, ТОВ "Агро Устя", третя особа: Головне управління Держгеокадастру в Рівненській області про визнання незаконними та скасуванння державної реєстрації земельних ділянок.

Призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 14 год. 30 хв. 23 травня 2024 року в приміщенні Корецького районного суду Рівненської області.

В судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання і оскарженню не підлягає.

Суддя: Н.А. Загородько

СудКорецький районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення30.04.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118721929
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: спори про припинення права власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —563/2215/23

Рішення від 13.06.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

Ухвала від 30.04.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

Ухвала від 12.03.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

Ухвала від 03.01.2024

Цивільне

Корецький районний суд Рівненської області

Загородько Н. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні