Ухвала
від 29.04.2024 по справі 127/13754/24
ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 127/13754/24

У Х В А Л А

29 квітня 2024 р.Суддя Вінницького міського суду Вінницької області Венгрин О.О.,

розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача: ОСОБА_2 , до Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, третя особа на стороні відповідача: Державна казначейська служба України, про зобов`язання вчинити дії, визнання бездіяльності протиправною,

в с т а н о в и л а:

ОСОБА_1 , третя особа на стороні позивача: ОСОБА_2 , звернувся до Вінницького міського суду Вінницької області з адміністративним позовом до Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради, третя особа на стороні відповідача: Державна казначейська служба України, про зобов`язання вчинити дії, визнання бездіяльності протиправною, позов надіслано електронною поштою (без КЕП).

Згідно ст. 160 ч. 2 КАС України позовна заява подається в письмовій формі позивачем або особою, якій законом надано право звертатися до суду в інтересах інших осіб.

Відповідно до ст. 169 ч. 4 п. 3 КАС України позовна заява повертається позивачеві, якщо позов подано особою, яка не має адміністративної процесуальної дієздатності, не підписано або підписано особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не вказано.

Дослідивши матеріали позову, суд встановив, що позовна заява, а також її копія не підписані позивачем, тому позовну заяву потрібно повернути позивачу відповідно до ст. 169 ч. 4 п. 3 КАС України.

Необхідно роз`яснити, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом (ст. 169 ч. 8 КУпАП).

Керуючись ст. ст. 160, 169 КАС України,

у х в а л и л а:

Позовну заяву ОСОБА_1 ,третя особана стороніпозивача: ОСОБА_2 ,до АдміністраціїСалтівського районуХарківської міськоїради,третя особана сторонівідповідача:Державна казначейськаслужба України,про зобов`язаннявчинити дії,визнання бездіяльностіпротиправною повернути позивачу.

Роз`яснити, що повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала може бути оскаржена протягом 15 днів з дня складення повної ухвали до Сьомого апеляційного адміністративного суду.

Повна ухвала виготовлена 29.04.2024.

Суддя О.О. Венгрин

СудВінницький міський суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення29.04.2024
Оприлюднено02.05.2024
Номер документу118734602
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо захисту політичних (крім виборчих) та громадянських прав, зокрема щодо забезпечення права особи на звернення до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів

Судовий реєстр по справі —127/13754/24

Ухвала від 29.04.2024

Адміністративне

Вінницький міський суд Вінницької області

Венгрин О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні