Ухвала
від 01.05.2024 по справі 608/487/24
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

копія

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

01 травня 2024 року Справа № 608/487/24

Номер провадження2/608/308/2024

Чортківський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді Коломієць Н. З.

з участю секретаря Смаглій О. Р.,

представника позивача адвоката Манорик Г. Г.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , третя особа без самостійних вимог: Орган опіки та піклування Колиндянської сільської ради Чортківського району Тернопільської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою суду від 28 лютого 2024 року даний позов був прийнятий судом до розгляду та призначено підготовче засідання.

В підготовче засідання з`явилася представник позивача адвокат Манорик Г. Г., яка просить викликати в судове засідання свідка та справу призначити до розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_2 в підготовче засідання не з`явилася, про причини неявки суд не повідомила, хоча належним чином була повідомлена про час та місце слухання справи через оголошення на веб-сайті судової влади України, що відповідає вимогам частин 11, 12 ст.128 Цивільного процесуального кодексу України. Відзиву на позов не подала.

Третя особа без самостійних вимог: Орган опіки та піклування Колиндянської сільської ради Чортківського району Тернопільської області в підготовче засідання не з`явилася. В ході проведення підготовчого розгляду справи представник третьої особи подав клопотання про розгляд справи у його відсутності. Проти задоволення позову не заперечує.

Отже, під час проведення підготовчого засідання у даній цивільній справі проведено наступні підготовчі дії: направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі та призначення справи до підготовчого засідання відповідачу, які повернулися на адресу суду з позначкою листоноші на конверті «за закінченням терміну зберігання», в подальшому виклик відповідача здійснювався через оголошення на веб-сайті судової влади України; визначено характер спірних правовідносин, вимоги позивача, позицію третьої особи, склад учасників судового процесу, встановлено порядок з`ясування обставин, на які позивач посилається як на підставу своїх вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Крім того, судом вчинено інші дії, передбаченістаттею 197 ЦПК України, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання до суду сторони та їх представники не зверталися.

Таким чином, у підготовчому судовому засіданні у відповідності до вимог ст.189ЦПК України виконано завдання підготовчого провадження, у зв`язку із чим, судом поставлено на обговорення питання про закриття підготовчого засідання.

На підставі викладеного, суд вважає, що у підготовчому судовому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, тому підготовче судове засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197, 200 Цивільного процесуального кодексу України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання представника позивача адвоката Манорик Г. Г. задоволити.

Викликати в судове засідання та допитати в якості свідків ОСОБА_3 та ОСОБА_4 , жителів с. Великі Чорнокінці Чортківського району Тернопільської області.

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , жителя АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_1 до ОСОБА_2 , зареєстрованої по АДРЕСА_1 , РНОКПП НОМЕР_2 , третя особа без самостійних вимог: Орган опіки та піклування Колиндянської сільської ради Чортківського району Тернопільської області (с. Колиндяни, Чортківський район, Тернопільська область, 48552) про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Призначити справу до розгляду по суті на 11 годину 00 хвилин 20 травня 2024 року в приміщенні Чортківського районного суду Тернопільської області.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення та оскарженню не підлягає.

Згідно з оригіналом

Суддя:/підпис/

Оригінал ухвали знаходиться в Чортківському районному суді Тернопільської області в матеріалах справи № 608/487/24.

Ухвала набрала законної сили 01 травня 2024 року

Суддя: Н. З. Коломієць

СудЧортківський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118759861
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —608/487/24

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

Ухвала від 28.02.2024

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Коломієць Н. З.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні