Ухвала
від 01.05.2024 по справі 585/2040/24
РОМЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 585/2040/24

Номер провадження 2-о/585/108/24

У Х В А Л А

I М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

01 травня 2024 року м.Ромни

Суддя Роменського міськрайонного суду Сумської області Євлах О.О., розглянувши матеріали до заяви ОСОБА_1 , в інтересах недієздатного ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Комунальна установа Сумської обласної ради Хмелівського психоневрологічного інтернату, відділ опіки та піклування Служби у справах дітей Роменської міської ради, ОСОБА_3 , про заміну опікуна особі, що визнана недієздатною, -

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Роменського міськрайонного суду Сумської області перебуває справа за заявою ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Комунальна установа Сумської обласної ради Хмелівського психоневрологічного інтернату, відділ опіки та піклування Служби у справах дітей Роменської міської ради, ОСОБА_3 , про заміну опікуна особі, що визнана недієздатною.

В заяві ОСОБА_1 просить здійснити запит на Державну прикордонну службу України щодо інформації про перетин кордону опікуном ОСОБА_3 .

Відповідно до ст. ст. 2, 19 Закону України Про Державну прикордонну службу України, Державна прикордонна служба України наділена повноваженнями, щодо здійснення в установленому порядку прикордонного контролю і пропуску через державний кордон України осіб.

Як визначеност. 76 ЦПК України, доказами є будь-які дані, на підставі яких суд встановлює наявність або відсутність обставин (фактів), що обґрунтовують вимоги і заперечення учасників справи, та інших обставин, які мають значення для вирішення справи. Ці дані встановлюються такими засобами: 1) письмовими, речовими і електронними доказами; 2) висновками експертів; 3) показаннями свідків.

Відповідно до ч. 1ст. 84 ЦПК Україниучасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Крім того, відповідно до ч. 2ст. 84 ЦПК Україниу клопотанні повинно бути зазначено:

1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4)вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

Дослідивши матеріали справи суддя приходить до висновку про відмову у задоволенні клопотання, оскільки відповідачем не зазначено число, місяць та рік народження ОСОБА_3 , що унеможливить виконання ухвали суду.

Керуючись ст. ст.258 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

В задоволенні клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів відмовити.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

СУДДЯ РОМЕНСЬКОГО

МІСЬКРАЙОННОГО СУДУ Оксана ЄВЛАХ

СудРоменський міськрайонний суд Сумської області
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118772463
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —585/2040/24

Ухвала від 24.05.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Роменський міськрайонний суд Сумської області

Євлах О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні