Ухвала
від 01.05.2024 по справі 536/1132/24
КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 536/1132/24

УХВАЛА

про прийняття заяви до розгляду

та відкриття провадження в цивільній справі

01 травня 2024 року м.Кременчук

Суддя Кременчуцького районного суду Полтавської області Река А.С., розглянувши матеріали заяви ОСОБА_1 , яка зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 , про встановлення факту належності правовстановлюючого документа, заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Квартирне управління» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, місцезнаходження: Полтавська область, м.Кременчук, вул.Полковника Гегечкорі, буд.32, Департамент житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, місцезнаходження: Полтавська область, м.Кременчук, площа Перемоги, буд.2,-

Встановив:

В провадження Кременчуцького районного суду Полтавської області надійшла заява ОСОБА_1 про встановлення факту належності правовстановлюючого документа, заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Квартирне управління» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Департамент житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

В заяві про встановлення факту належності правовстановлюючого документа заявник просить суд встановити факт належності їй, ОСОБА_1 (дошлюбне прізвище ОСОБА_2 ) свідоцтва про право власності на житло № НОМЕР_1 , виданого 04 серпня 1994 року Управлінням житлово-комунального господарства виконкому Кременчуцької міської ради народних депутатів Полтавської області на ім`я « ОСОБА_3 », а саме на квартиру АДРЕСА_2 .

Справа підсудна Кременчуцькому районному суду Полтавської області, підстави для повернення заяви, відмови у відкритті провадження відсутні.

Відповідно до ч.3, 4 ст.294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Керуючись ст. ст.4,19,187,293-294, 315,316,318 ЦПК України,-

Постановив:

Відкрити провадження у цивільній справі за заявою ОСОБА_1 про встановлення факту належності правовстановлюючого документа, заінтересовані особи: Комунальне підприємство «Квартирне управління» Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області, Департамент житлово-комунального господарства Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області.

Призначити справу до судового розгляду в порядку окремого провадження на 12червня 2024 року на11-25год. у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань Кременчуцького районного суду Полтавської області, який розташований за адресою: вулиця Майора Борищака, 31, м. Кременчук, Полтавська область, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Представникам осіб, які беруть участь у справі, необхідно подати до суду документи, що посвідчують повноваження представників, перелік яких передбаченост. 62 ЦПК України.

Копію ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати особам, які беруть участь у справі.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду надіслати заінтересованим особам копію заяви з копіями доданих до неї документів.

Повідомити учасників справи про можливість реєстрації в системі «Електронний суд» для отримання процесуальних документів в електронному вигляді, для чого потрібно:

- зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua;

- подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі.

Також повідомити, що всі документи (заяви, відзив на позов, відповідь на відзив, клопотання, тощо) можливо подавати до суду в електронному вигляді на електронну адресу суду (е-mail: inbox@km.pl.court.gov.ua) з використанням власного електронного цифрового підпису; через особистий кабінет в системі «Електронний суд» (https://cabinet.court.gov.ua/login); поштою (39600, Полтавська область, м. Кременчук, вулиця Майора Борищака, 31).

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://km.pl.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СуддяА. С. Река

СудКременчуцький районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118775431
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —536/1132/24

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Кременчуцький районний суд Полтавської області

Река А. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні