Ухвала
від 01.05.2024 по справі 209/2167/24
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа № 209/2167/24

Провадження № 2-о/209/56/24

У Х В А Л А

01 травня 2024 року м. Кам`янське

Дніпровський районний суд м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючогосудді Шендрика К.Л.

присяжних: Шевченко А.В., Максютенко О.О.,

за участі секретаря Драгунцевої С.М.

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу в порядкуокремого провадженняза заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган Опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради, ОСОБА_2 про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна,

в с т а н о в и в:

В провадженні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представниця заінтересованої особи органу опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради Чуйко Ж.В. подала заяву про проведення судового засідання, призначеного на 01 травня 2024 року, без її участі.

Заявниця подала заяву про проведення судового засідання за її відсутності та клопотання про витребування доказів з Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" амбулаторної та стаціонарної карток хворої ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , з метою подальшого призначення у справі судово-медичної експертизи.

Відповідно до ч. ч. 1, 3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Враховуючи вищевикладне, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання заявника, відкладення розгляду справи та призначення нового судового засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 81, 84, 223, 240, 260, 261 ЦПК України, суд -

п о с т а н о в и в:

Відкласти розгляд цивільної справи в порядку окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи: Орган Опіки та піклування виконавчого комітету Кам`янської міської ради, ОСОБА_2 про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна до 09.10 години 16 травня 2024 року.

У судове засідання, яке відбудеться у приміщенні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кам`янське, вул. Тритузна, 166, 2 поверх, зал судових засідань № 6, викликати учасників процесу.

Клопотання ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати з Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" (Код ЄДРПОУ 01985794, юридична адреса: 51925, Дніпропетровська обл., місто Кам`янське, вул. Коваленка, 1) медичну документацію стосовно хворої ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 : амбулаторну та стаціонарну картки тощо.

Направити ухвалу для виконання до Комунального некомерційного підприємства Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1".

Повідомити Комунальне некомерційне підприємство Кам`янської міської ради "Міська лікарня № 1" про необхідність термінового виконання ухвали суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: http://court.gov.ua/fair/sud0409

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: К.Л. Шендрик

Присяжні: А.В. Шевченко

О.О.Максютенко

Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118779620
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —209/2167/24

Ухвала від 16.05.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

Ухвала від 03.04.2024

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Шендрик К. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні