Ухвала
від 23.04.2024 по справі 351/1861/23
СНЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 351/1861/23

Номер провадження №2-о/351/38/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

23 квітня 2024 року м. Снятин

Снятинський районний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого судді - Собка В.М.

з участю: секретаря - Григоращук В.І.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду в місті Снятині цивільну справу окремого провадження за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Виконавчий комітет Заболотівської селищної ради про встановлення факту, що має юридичне значення, суд,-

В С Т А Н О В И В:

Заявник звернувся до Снятинського районного суду Івано-Франківської області із заявою, заінтересована особа Виконавчий комітет Заболотівської селищної ради про встановлення факту, що має юридичне значення.

У підготовче судове засідання від адвоката Атаманюка В.М., який діє в інтересах заявника надійшла заява про залишення вищевказаної заяви без розгляду.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що заява представника заявника про залишення заяви без розгляду підлягає задоволенню з наступних підстав.

Згідно ст.200 ЦПУ України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до п.5 ч.1,ч.2 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду. Особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно.

Враховуючи, що після відкриття провадження у справі та до початку розгляду справи по суті адвокат Атаманюк В.М., який діє в інтересах заявника, подав заяву про залишення заяви без розгляду, тому таке заяву суд задовольняє та за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про залишення заяви без розгляду.

Керуючись 200, 257 ЦПК України,-

У Х В А Л И В:

Заяву адвоката Атаманюка Володимира Михайловича, який діє в інтересах ОСОБА_1 задоволити.

Цивільну справуокремого провадженняза заявою ОСОБА_1 ,заінтересована особаВиконавчий комітетЗаболотівської селищноїради провстановлення факту,що маєюридичне значення - залишити без розгляду.

Копію ухвали про залишення справи без розгляду направити сторонам по справі.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів безпосередньо досуду апеляційноїінстанції з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий: Василь СОБКО

СудСнятинський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено03.05.2024
Номер документу118781041
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —351/1861/23

Ухвала від 23.04.2024

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

Ухвала від 03.08.2023

Цивільне

Снятинський районний суд Івано-Франківської області

СОБКО В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні