Ухвала
від 02.05.2024 по справі 620/16857/21
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІГІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

02 травня 2024 року Чернігів Справа № 620/16857/21

Чернігівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Клопота С.Л.,

за участю секретаря Шевченко А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні, без фіксування його за допомогою звукозаписувального технічного засобу в порядку ч. 4 ст. 229 Кодексу адміністративного судочинства України, в приміщенні суду справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Талалаївської селищної ради Талалаївського району Чернігівської області, третя особа: Управління охорони здоров`я Чернігівської обласної державної адміністраціїпро визнання протиправними та скасування рішення,

У С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся до суду з адміністративним позовом до Талалаївської селищної ради Талалаївського району Чернігівської областіта просить: визнати протиправним та скасувати рішення чотирнадцятої сесії восьмого скликання Талалаївської селищної ради Прилуцького району Чернігівської області від 22 жовтня 2021 року № 3 -14/VIII «Про оголошення конкурсу на посаду директора КНП «Талалаївська центральна лікарня» Талалаївської селищної ради».

Позивач в судове засідання 10 квітня 2024 року не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. Причини неявки суду не повідомленні.

В зв`язку з цим судове засідання було відкладено на 02 травня 2024 року, позивача попереджено про наслідки повторної неявки в судове засідання.

В судове засідання 02 травня 2024 року позивач та його представник повторно не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином, причини неявки суду не повідомили, заяви про розгляд справи за відсутності позивача та його представника не надходили.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином. До суду від представника відповідача надійшла заява, в якій він просить розглядати справу у його відсутності.

Відповідно п. 4 ч. 1 ст. 240 Кодексу адміністративного судочинства України суд залишає позовну заяву без розгляду, якщо позивач не прибув (повторно не прибув, якщо він не є суб`єктом владних повноважень) у підготовче засідання чи у судове засідання без поважних причин або не повідомив про причини неявки, якщо від нього не надійшло заяви про розгляд справи за його відсутності.

За таких обставин, суд приходить до висновку, що позовну заяву ОСОБА_1 до Талалаївської селищної ради Талалаївського району Чернігівської області, третя особа: Управління охорони здоров`я Чернігівської обласної державної адміністрації про визнання протиправними та скасування рішення необхідно залишити без розгляду.

Керуючись ст. ст. 139, 227, 240, 241-243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Позов ОСОБА_1 до Талалаївської селищної ради Талалаївського району Чернігівської області, третя особа: Управління охорони здоров`я Чернігівської обласної державної адміністраціїпро визнання протиправними та скасування рішення - залишити без розгляду.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана безпосередньо до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного тексту.

Повний текст ухвали складено 02.05.2024.

Суддя Сергій КЛОПОТ

СудЧернігівський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118799630
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо примусового виконання судових рішень і рішень інших органів

Судовий реєстр по справі —620/16857/21

Ухвала від 02.05.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Сергій КЛОПОТ

Ухвала від 19.03.2024

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Сергій КЛОПОТ

Ухвала від 26.01.2022

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

Ухвала від 06.12.2021

Адміністративне

Чернігівський окружний адміністративний суд

Клопот С.Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні