Ухвала
від 01.05.2024 по справі 175/4927/24
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №175/4927/24

Провадження №2-а/175/31/24

У Х В А Л А

01 травня 2024 року смт. Слобожанське

Дніпропетровський районнийсуд Дніпропетровськоїобласті ускладі суддіБойко О.М.,ознайомившись зматеріалами адміністративноїсправи запозовом Кварцахелія Звіяді до Державної служби України з безпеки на транспорті, про визнання протиправним та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення, -

встановив:

В квітні 2024 року матеріали позовної заяви Кварцахелія Звіядідо Державноїслужби Україниз безпекина транспорті,про визнанняпротиправним таскасування постановипро накладенняадміністративного стягнення надійшли до Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області.

За результатами автоматизованого розподілу справи, оформленого відповідним протоколом, для розгляду цієї справи визначено суддею Бойка О.М.

Під час вирішення питання про відкриття провадження в справі суд встановив, що позовна заява підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підсудна Дніпропетровському районному суду Дніпропетровської області, подана особою, яка наділена цивільною процесуальною дієздатністю та відповідає вимогам ст. 160-161 КАС України.

Підстави для відмови у відкритті провадження, повернення позовної заяви, залишення позовної заяви без руху на момент відкриття провадження у справі відсутні.

За таких обставин, відповідно до ст. 171 КАС України, суд вважає за необхідне відкрити провадження у справі.

Згідно ст. 286 КАС України адміністративна справа з приводу рішень, дій чи бездіяльності суб`єктів владних повноважень у справах про притягнення до адміністративної відповідальності вирішується місцевими загальними судами як адміністративними судами протягом десяти днів з дня відкриття провадження у справі.

Керуючись ст. 12, 160, 161, 171, 257, 268, 269, 286 Кодексу адміністративного судочинства України,

ухвалив:

Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом Кварцахелія Звіяді до Державної служби України з безпеки на транспорті, про визнання протиправним та скасування постанови про накладення адміністративного стягнення.

Проведення судового засідання відбудеться 03 липня 2024 року о 15:00 году залі судових засідань Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області, розташованому за адресою: вул. Героїв України, 7, смт. Слобожанське Дніпровського району Дніпропетровської області.

Встановити відповідачам триденний строк з дня отримання ухвали для подання суду відзиву на позовну заяву, який має відповідати вимогам ст. 175 КАС України та до якого додаються докази, що підтверджують заперечення проти позову, та документи, що підтверджують надіслання копії відзиву та доданих до нього документів позивачу.

Позивач має право протягом трьох днів з дня отримання відзиву на позовну заяву подати до суду відповідь на відзив.

Копію ухвали, позовної заяви та доданих до неї документів направити відповідачам на офіційну електронну адресу.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бойко О.М.

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118801358
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи щодо забезпечення громадського порядку та безпеки, національної безпеки та оборони України, зокрема щодо

Судовий реєстр по справі —175/4927/24

Ухвала від 01.05.2024

Адміністративне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Бойко О. М.

Ухвала від 12.04.2024

Адміністративне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Бойко О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні