Ухвала
від 03.05.2024 по справі 507/1264/23
ЛЮБАШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 507/1264/23

У Х В А Л А

про відновлення провадження у справі

"03" травня 2024 р. смт. Любашівка

Любашівський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді - Вужиловського О.В.,

за участю секретаря судового засіданя - Войковської І.П.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Любашівка Одеської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 до заінтересованих осіб: органу опіки та піклування Любашівської селищної ради Одеської області, Комунального некомерційного підприємства «Врадіївська» центральна районна лікарня про визнання особи недієздатною та призначення опікуна,

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Любашівського районного суду Одеської області від18 вересня 2023 року по даній справі було призначено судово-психіатричну експертизу за медичною документацією та провадження по справі зупинено.

02.05.2024 року до Любашівського районного суду Одеської області від Одеської філії судово-психіатричних експертиз державної установи «Інститут психіатрії, судово-психітричної експертизи та моніторингу наркотиків МОЗ України» надішов виисновок судово-психіатричного експерта № 49 з матеріалами цивільної справи.

Відповідно до ч. 1 ст. 254 ЦПК України, провадження у справі поновлюється за клопотаннямучасників справи або за ініціативою суду не пізніше десяти днів з дня отримання судом повідомлення про усунення обставин, що викликали його зупинення.

Враховуючи зазначені обставини, суд приходить до висновку поновити провадження по справі.

На підставі викладеного, керуючись ст. 254 ЦПК України, суд,

ПОСТАНОВИВ:

Поновити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 до заінтересованих осіб: органу опіки та піклування Любашівської селищної ради Одеської області, Комунального некомерційного підприємства «Врадіївська» центральна районна лікарня про визнання особи недієздатною та призначення опікуна.

Призначити судове засідання по даній справі на 21травня2024рокуо09годині30хвилин, в залі судових засідань № 2 в приміщенні Любашівського районного суду Одеської області за адресою: Одеська область смт. Любашівка вулиця Володимира Князя, 84.

В судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Вужиловський

СудЛюбашівський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118804444
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —507/1264/23

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

Ухвала від 18.09.2023

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

Ухвала від 19.07.2023

Цивільне

Любашівський районний суд Одеської області

Вужиловський О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні