Ухвала
від 03.05.2024 по справі 299/1090/24
ВИНОГРАДІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Виноградівський районний суд Закарпатської області


Справа № 299/1090/24

У Х В А Л А

03.05.2024 м.Виноградів

Виноградівський районний суд Закарпатської області в складі: головуючо судді Леньо В.В., секретаря судового засідання Казимірська Н.В., провівши відкрите підготовче засідання в залі суду в місті Виноградів у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Королівської селищної ради Берегівського району Закарпатської області, третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Берегівського районного нотаріального округу Юска Наталія Миколаївна про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернувся в суд із позовом до Королівської селищної ради Берегівського району Закарпатської області, третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Берегівського районного нотаріального округу Юска Наталія Миколаївна про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

Ухвалою судді Виноградівського районного суду Закарпатської області, відкрито провадження у справі. Вирішено розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження. Надано відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, для подання відзиву на позовну заяву.

Позивач у підготовче засідання не з`явився, до суду подав клопотання про розгляд справи без його участі.

Представник відповідача в підготовче засідання не з`явився, подав до суду клопотання про розгляд справи без участі представника селищної ради.

Представник третьої особи в підготовче засідання не з`явився, причини неявки не повідомив. На виконання вимог ухвали суду про витребування спадкової справи подано копію спадкової справи.

Положеннями ст.189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті. Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

В ході підготовчого засідання та до його початку заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, роз`єднання позовних до суду не надходило.

Сторонами надано всі докази, на які вони посилаються у позові, клопотань про проведення огляду письмових, речових і електронних доказів у місці їх знаходження, не надходило.

Клопотань про призначення експертизи, виклик у судове засідання експертів, свідків, залучення перекладача, спеціаліста, забезпечення позову, зустрічне забезпечення, інших заяв та клопотань також не надходило.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено.

За таких обставин, суд вважає за необхідне закінчити підготовче провадження у справі та призначити справу до розгляду по суті судом у визначеному складі.

Оскільки клопотань щодо порядку з`ясування обставин, на які сторонни посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядку дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті не надходило, суд вважає за необхідне встановити такий порядок відповідно до вимог параграфу 3 глави 6 ЦПК України.

Керуючись ст. ст. 189, 196-200, 353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду по суті цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Королівської селищної ради Берегівського району Закарпатської області, третя особа без самостійних вимог щодо предмета спору: приватний нотаріус Берегівського районного нотаріального округу Юска Наталія Миколаївна про визнання права власності в порядку спадкування за заповітом.

Дата призначення до судового розгляду 04.06.2024 о 09:00 год.

Викликати сторін в судове засідання.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя В. В. Леньо

СудВиноградівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118805614
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за заповітом

Судовий реєстр по справі —299/1090/24

Рішення від 04.06.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

Рішення від 04.06.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Виноградівський районний суд Закарпатської області

Леньо В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні