Ухвала
від 03.05.2024 по справі 154/1612/24
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

154/1612/24

2-о/154/46/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 травня 2024 року м. Володимир

Суддя Володимир-Волинського міського суду Волинської області Лященко О.В. розглянувши заяву ОСОБА_1 про усиновлення дитини, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Орган опіки та піклування Служби у справах дітей Володимирської міської ради Волинської області, Орган опіки та піклування Служби у справах дітей Герцаївської міської ради Чернівецької області, Комунальне некомерційне підприємство «Краматорський будинок дитини «Антошка»,

ВСТАНОВИВ:

Заявник звернуласьдо суду з вказаною заявою.

Згідно вимог ст. 310 ЦПК України, справа підсудна Володимир-Волинському міському суду Волинської області.

Заява подана з додержанням вимог, передбачених ст. 311 ЦПК України.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення заяви без руху або повернення з підстав, передбачених ст. 185-186 ЦПК України немає.

Керуючись ст. 310-312 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 про усиновлення дитини, заінтересовані особи: ОСОБА_2 , Орган опіки та піклування Служби у справах дітей Володимирської міської ради Волинської області, Орган опіки та піклування Служби у справах дітей Герцаївської міської ради Чернівецької області, Комунальне некомерційне підприємство «Краматорський будинок дитини «Антошка».

Розгляд справи проводити у складі головуючого судді Лященка О.В. та двох присяжних: Козачук Наталії Вікторівни та Маліновської Алли Андріївни .

Призначити закрите судове засідання в приміщенні зали судових засідань Володимир-Волинського міського суду Волинської області на 17 травня 2024 року о 10.00 год.

Направити копію ухвали сторонам та викликати їх до судового засідання, роз`яснивши учасникам справи, що у відповідності до ч.1 ст. 43 ЦПК вони мають право: ознайомлюватися з матеріалами справи, робити з них витяги, копії, одержувати копії судових рішень; подавати докази; брати участь у судових засіданнях, якщо інше не визначено законом; брати участь у дослідженні доказів; ставити питання іншим учасникам справи ; подавати письмові заяви та клопотання, надавати пояснення суду, наводити свої доводи, міркування щодо питань, які виникають під час судового розгляду, і заперечення проти заяв, клопотань, доводів і міркувань інших осіб; ознайомлюватися з протоколом судового засідання, записом фіксування судового засідання технічними засобами, робити з них копії, подавати письмові зауваження з приводу їх неправильності чи неповноти; оскаржувати судові рішення у визначених законом випадках.

Копію заяви з копіями доданих до неї документів направити заінтересованій особі та запропонувати подати протягом п`ятнадцяти днів із дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі відзив на заяву із зазначенням письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Роз`яснити заінтересованій особі, що у встановлений строк вони мають право надіслати: суду-відзив на заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти заяви; заявнику-копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання заінтересованою особою відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити заявнику його право подати до суду відповідь на відзив, а заінтересованій особі - заперечення протягом строків, встановлених судом в ухвалі про відкриття провадження у справі.

Судове засідання проводити з викликом сторін

Повідомити учасників процесу про можливість отримання інформації щодо справи на веб-сторінці офіційного веб-порталу судової влади України http://court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо порушення правил підсудності (п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України) в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Волинського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Олександр ЛЯЩЕНКО

СудВолодимир-Волинський міський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу118807129
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —154/1612/24

Рішення від 27.05.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лященко О. В.

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лященко О. В.

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Лященко О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні