Ухвала
від 03.05.2024 по справі 214/3932/24
САКСАГАНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 214/3932/24

2-о/214/171/24

У Х В А Л А

про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

03 травня 2024 року суддя Саксаганського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Ткаченко А.В., розглядаючи заяву ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , Комунальне підприємство «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради, про встановлення факту постійного проживання, перебування на утриманні та здійсненні постійного догляду за особою,

ВСТАНОВИВ:

Заявник ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), звернувся до суду з вказаною заявою, де заінтересованими особами зазначено ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ), ОСОБА_3 ( АДРЕСА_2 ), ОСОБА_4 ( АДРЕСА_3 ), ОСОБА_5 ( АДРЕСА_1 ), та КП «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» ДОР (Дніпропетровська область, Криворізький район, м. Кривий Ріг, вул. Дишинського, буд. 27) та просить суд встановити факт його постійного проживання зі ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , знаходженні останнього на його утриманні та здійсненні ним догляду за ОСОБА_2 як за особою, що потребує такого догляду на підставі медичного висновку, посилаючись на необхідність юридичного оформлення цього факту.

Заява відповідає вимогам статей 175,177 ЦПК України. Підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі згідно статей 185-186 ЦПК України, відсутні.

Згідно письмових доказів, справа підсудна даному суду.

Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Згідно частини третьої статті 294, враховуючи положення частин третьої, четвертої статті 274 ЦПК України, суд вважає необхідним на підставі частини п`ятої статті 279 ЦПК України розгляд справи проводити в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Крім того, враховуючи положення статті 26Закону України«Про військовийобов`язокі військовуслужбу»,стаття 23Закону України«Про мобілізаційнупідготовку тамобілізацію» суд вважає необхідним залучити в якості заінтересованої особи ІНФОРМАЦІЯ_2 ( АДРЕСА_4 ), оскільки вказане рішення вплине на його права та обов`язки, як орган військового управління України, що веде військовий облік та здійснює мобілізацію населення.

Керуючись статями 19, 175, 177, 187, 293 ЦПК України, суд

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , заінтересовані особи ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , Комунальне підприємство «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги» Дніпропетровської обласної ради, про встановлення факту постійного проживання, перебування на утриманні та здійсненні постійного догляду за особою.

Залучити до участі у справі в якості заінтересованої особи ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Розгляд справи проводити за правилами окремого провадження за участю заявника та заінтересованих осіб.

Призначити судове засідання у приміщенні Саксаганського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області на 11-00 годину 11 червня 2024 року.

Копію ухвали про відкриття провадження надіслати сторонам, а заінтересованим особам разом з копією заяви з додатками.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: https://sk.dp.court.gov.ua.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.В. Ткаченко

СудСаксаганський районний суд м.Кривого Рогу
Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118808352
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —214/3932/24

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Саксаганський районний суд м.Кривого Рогу

Ткаченко А. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні