Ухвала
від 03.05.2024 по справі 362/1069/24
ВАСИЛЬКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 362/1069/24

У Х В А Л А

І м е н е м У к р а ї н и

03 травня 2024 року

суддя Васильківського міськрайонного суду Київської області Марчук О.Л., розглянувши у місті Василькові Обухівського району Київської області матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Васильківської міської ради, ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, ОСОБА_4 про скасування державної реєстрації земельних ділянок, визнання незаконними рішень та скасування рішень,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні суду перебуває вказана цивільна справа.

02 травня 2024 року судом отримано спільну заяву позивачів про закриття провадження у справі з підстав, передбачених пунктом 4 частини першої статті 255 ЦПК України.

Вирішуючи заяву по суті, слід виходити з наступного.

Відповідно до пункту четвертого частини першої статті 255 ЦПК України, суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Зокрема, обставини відмови кожного із позивачів від позову є процесуальним правом позивачів та не суперечать положенням цивільного процесуального закону.

У зв`язку із цим, суд приймає відмову обох позивачів від позову.

Таким чином, існують передбачені цивільним процесуальним законом підстави для закриття провадження у даній цивільній справі.

За таких обставин, заява є обґрунтованою та підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись статтями 255, 258 261 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Задовольнити заяву позивача ОСОБА_1 про відмову від позову.

Прийняти відмову ОСОБА_1 від позову до Васильківської міської ради, ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, ОСОБА_4 про скасування державної реєстрації земельних ділянок, визнання незаконними рішень та скасування рішень.

Задовольнити заяву позивачки ОСОБА_2 про відмову від позову.

Прийняти відмову ОСОБА_2 від позову до Васильківської міської ради, ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, ОСОБА_4 про скасування державної реєстрації земельних ділянок, визнання незаконними рішень та скасування рішень.

Закрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Васильківської міської ради, ОСОБА_3 , Головного управління Держгеокадастру у м. Києві та Київській області, ОСОБА_4 про скасування державної реєстрації земельних ділянок, визнання незаконними рішень та скасування рішень.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвалу може бути оскаржено безпосередньо до Київського апеляційного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Суддя

Дата складення повного судового рішення 03 травня 2024 року.

Дата ухвалення рішення03.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118809323
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —362/1069/24

Ухвала від 03.05.2024

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Марчук О. Л.

Ухвала від 01.03.2024

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Марчук О. Л.

Ухвала від 16.02.2024

Цивільне

Васильківський міськрайонний суд Київської області

Марчук О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні