Ухвала
від 02.05.2024 по справі 401/163/24
СВІТЛОВОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

02.05.2024

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

Справа № 401/163/24 Провадження № 2/401/846/24

02 травня 2024 року місто Світловодськ

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області в складі:

головуючий суддя - Андріянова С.М.

за участю секретаря - Будченко Д.Д.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в Світловодському міськрайонному суді Кіровоградської області, в порядку загального позовного провадження, цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , де третьою особою є орган опіки та піклування виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області про позбавлення батьківських прав, -

ВСТАНОВИВ:

17 січня 2024 року позивач звернулася до суду з позовом до ОСОБА_2 , де третьою особою є орган опіки та піклування виконавчого комітету Світловодської міської ради Кіровоградської області про позбавлення відповідача батьківських прав відносно неповнолітніх дітей ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Ухвалою від 19 січня 2024 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження, вирішено справу розглядати за правилами загального позовного провадження, призначено підготовче засідання, відповідачу надано строк для подання відзиву на позовну заяву, а третій особі для надання письмових пояснень та письмового висновку щодо розв`язання спору.

Відповідач своїм процесуальним правом на подання відзиву, не скористався.

10 квітня 2024 року до суду надійшов висновок про доцільність позбавлення батьківських прав ОСОБА_2

02 травня 2024 року позивач подала до суду заяву про проведення розгляду справи без її участі. Позовні вимоги підтримує повністю.

Відповідач в підготовче судове засідання не з`явився, хоча про день, час та місце його проведення повідомлений належним чином в порядку ст.128 ЦПК України, шляхом опублікування оголошення про виклик на веб-порталі судової влади України. Причини неявки суду не відомі. Заяв та клопотань про відкладення чи розгляд справи у його відсутності до суду не надходило.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився, причини його неявки суду не відомі.

В підготовчому засіданні з`ясовано, що позивач позовні вимоги підтримує, вони є остаточними, відзив на позов відповідач не надав, додаткові докази позивачем суду не надано.

З урахуванням ст.161 Сімейного кодексу України, за ініціативою суду в підготовчому засіданні вирішено під час судового розгляду справи по суті з`ясувати думку неповнолітніх дітей: ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 та ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Жодних заяв та клопотань від сторін у справі не надходило, тому суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст.197, 198, 200 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 13:30годину 17червня 2024року у відкритому судовому засіданні у залі судових засідань у приміщенні Світловодського міськрайонного суду Кіровоградської області.

Викликати для розгляду справи по суті сторони, представника третьої особи, неповнолітніх дітей ОСОБА_3 та ОСОБА_4 .

Копію ухвали направити для відому сторонам, третій особі.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Світловодського міськрайонного

суду Кіровоградської області С.М. Андріянова

Дата ухвалення рішення02.05.2024
Оприлюднено06.05.2024
Номер документу118809741
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —401/163/24

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

Ухвала від 19.01.2024

Цивільне

Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області

Андріянова С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні