Рішення
від 23.04.2024 по справі 348/278/23
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(Вступна та резолютивна частини)

Справа № 348/278/23

2/348/52/24

23 квітня 2024 року м. Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області в складі:

головуючого - судді Бурдун Т.А.,

за участю секретарів судового засідання Кікінчук М.П., Дмитрук С.І. ,

позивача - ОСОБА_2 ,

представника позивача -адвоката Гайтанюк М.М.,

представника відповідача Петрішака В.В. - адвоката Гуменюка Б.С.,

представника співвідповідача Цимбалюка В.Д. - адвоката Мушинського В.Т.,

представника третьої особи - Гандзюк О.О. ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку загального позовного провадження в залі суду в м. Надвірна цивільну справу за позовом ОСОБА_2 до виконуючого обов`язки начальника Надвірнянської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Петрішака Володимира Васильовича, директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Цимбалюка Василя Дмитровича, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Івано-Франківський обласний центр зайнятості, про встановлення факту мобінгу та відшкодування моральної шкоди, -

встановив:

Враховуючи, що для викладення обставин справи та обґрунтування висновків суду необхідний значний час, суд вважає можливим відповідно до ч.6 ст.259 ЦПКУкраїни проголосити вступну та резолютивну частину рішення, відклавши складання повного тексту на строк не більш як десять днів з дня оголошення вступної та резолютивної частини рішення.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 12,13,76-81,259,261-265,273,354 ЦПК України, суд, -

ухвалив:

В задоволенні позовних вимог ОСОБА_2 до виконуючого обов`язки начальника Надвірнянської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Петрішака Володимира Васильовича, директора Івано-Франківського обласного центру зайнятості Цимбалюка Василя Дмитровича, третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Івано-Франківський обласний центр зайнятості, про встановлення факту мобінгу та відшкодування моральної шкоди - відмовити.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення безпосередньо до Івано-Франківського апеляційного суду.

Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення або у разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Найменування або ім`я сторін, інших учасників справи, їх місце знаходження або місце проживання:

Позивач: ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ,РНОКПП НОМЕР_1 , адреса реєстрації та місця проживання: АДРЕСА_1 .

Представник позивача: адвокат Гайтанюк Мар`яна Миколаївна, адреса місця знаходження: 78454, Івано-Франківська область, м. Яремче, вул. Свободи, 255а, офіс 1.

Відповідач: виконуючий обов`язки начальника Надвірнянської філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості Петрішак Володимир Васильович, адреса місця знаходження: 78405, Івано-Франківська область, м. Надвірна, майдан Шевченка,1.

Представник відповідача:адвокат Гуменюк Богдан Степанович, адреса місцязнаходження: АДРЕСА_2 .

Співвідповідач: директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Цимбалюк Василь Дмитрович, адреса місця знаходження: 76002, м. Івано-Франківськ, вул. Деповська, 89а.

Представник співвідповідача:адвокат Мушинський Віктор Тедеушович, ОСОБА_6 , адреса місця знаходження: Івано-Франківська обасть, м. Івано-Франківськ, вул. М.Підгірянки, буд. 23, оф.1.

Третя особа без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: Івано-Франківський обласний центр зайнятості, адреса місця знаходження: 76002, м. Івано-Франківськ, вул. Деповська, 89а.

Представник третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача: ОСОБА_5 , адреса місця знаходження: 76002, м. Івано-Франківськ, вул. Деповська, 89а.

Суддя Т.А.Бурдун

Дата ухвалення рішення23.04.2024
Оприлюднено07.05.2024
Номер документу118833017
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —348/278/23

Рішення від 14.05.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Рішення від 23.04.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Ухвала від 11.09.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Ухвала від 19.06.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Ухвала від 12.05.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

Ухвала від 15.02.2023

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Бурдун Т. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні