Ухвала
від 07.05.2024 по справі 713/909/24
ВИЖНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 713/909/24

Провадження №2/713/263/24

УХВАЛА

іменем України

07.05.2024 м. Вижниця

Суддя Вижницького районного суду Осокін А.Л.,перевіривши позовнузаяву ОСОБА_1 , інтереси якої представляє адвокат Ткач Валентина Василівна до Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області про визнання права власності на спадкове майно, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Чернівецької області,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся в суд з позовом про визнання права власності на спадкове майно, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Чернівецької області.

Ухвалою суду від 01.04.2024р. її залишено без руху та надано строк для усунення вказаних в ухвалі недоліків 10 (днів) з дня вручення ухвали.

Позивач був повідомлений належним чином про залишення його заяви без руху, щляхом направлення ухвали на адресу його місця проживання вказану в заяві. Вказане підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення.

Разом з тим, протягом десяти днів з дня отримання ухвали, а також станом до дня постановлення даної ухвали - недоліки позовної заяви не усунуто.

Відповідно до ч. 3ст. 185 ЦПК України, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Згідно ч. 7ст. 185 ЦПК України, повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

На підставі викладеного суд знаходить що заява підлягає поверненню заявнику.

Керуючисьст. 185 ЦПК України, суддя,

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 , інтереси якої представляє адвокат Ткач Валентина Василівна до Вижницької міської ради Вижницького району Чернівецької області про визнання права власності на спадкове майно, третя особа: Головне управління Держгеокадастру у Чернівецької області - повернути заявнику.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до Чернівецького апеляційного суду через Вижницький районний суд протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення.

Суддя Андрій ОСОКІН

СудВижницький районний суд Чернівецької області
Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118857014
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —713/909/24

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

ОСОКІН А. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні