Ухвала
від 07.05.2024 по справі 341/745/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/745/24

Номер провадження 2-о/341/100/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 травня 2024 року м. Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області у складі:

головуючого судді: Васильцової Г.А

секретарі: Габлей А.В.

представника заявника ОСОБА_1

присяжних Оніщук Н.Б., ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за заявою представника заявника ОСОБА_3 - адвоката Падучак Іванни Іванівни про оголошення фізичної особи померлою, заінтересовані особи - Бурштинська міська рада Івано-Франківської області, ОСОБА_4 ,

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Галицького районного суду Івано-Франківської області перебуває цивільна справа за заявою представника заявника ОСОБА_3 - адвоката Падучак Іванни Іванівни про оголошення фізичної особи померлою, заінтересовані особи - Бурштинська міська рада Івано-Франківської області, ОСОБА_4 .

Ухвалою судді від 08 квітня 2024 року було відкрито провадження по справі та витребувано інформацію з різних державних установ.

В судовому засіданні 07.05.2024 року суд поставив на обговорення питання про необхідність відкладення судового засідання, у зв`язку із невиконанням ухвали суду від 08 квітня 2024 року ГУ ПФУ України та ВП № 3 (м. Галич) Івано-Франківського РУП ГУ НП в Івано-Франківській області.

В судовому засідання представник заявника адвокат Падучак І.І. залишила вирішення питання про відкладення судового засідання на розсуд суду.

Заінтересована особа ОСОБА_3 в судовому засіданні просила розглядати справу, заявлені вимоги підтримує.

Заінтересована особа ОСОБА_4 в судовому засіданні просив розглядати справу.

Представник заінтересованої особи Бурштинської міської ради Івано-Франківської області в судове засідання не з`явився, проте на електрону адресу суду надіслав заяву про розгляд справи без їх участі.

Суд, заслухавши пояснення сторін, оглянувши матеріали справи, приходить до наступного.

Відповідно до вимог ст. 263 ЦПК України, судове рішення повинно ґрунтуватися на засадах верховенства права, бути законним і обґрунтованим; законним є рішення, ухвалене судом відповідно до норм матеріального права із дотриманням норм процесуального права; судове рішення має відповідати завданню цивільного судочинства; обґрунтованим є рішення, ухвалене на підставі повно і всебічно з`ясованих обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, підтверджених тими доказами, які були дослідженні в судовому засіданні.

Ухвала суду від 08 квітня 2024 року не виконана.

Невиконання судового рішення тягне за собою відповідальність, встановлену законом.

Таким чином,суд,оглянувши матеріалисправи,вважає необхідним відкласти розгляд справи для ПОВТОРНОГО витребування з Головного Управління Пенсійного фонду України; ВП № 3 (м. Галич) Івано-Франківського РУП ГУ НП в Івано-Франківській області інформації, зазначеної в ухвалі суду від 08 квітня 2024 року.

Керуючись ст.143, ст.240 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Відкласти розгляд справи за заявою представника заявника ОСОБА_3 - адвоката Падучак Іванни Іванівни про оголошення фізичної особи померлою, заінтересовані особи - Бурштинська міська рада Івано-Франківської області, ОСОБА_4 , і призначити судове засідання на 10 годину 50 хвилин 04 червня 2024 року, повторивши виклик до суду учасників справи.

Зобов`язати у строк до 04 червня 2024 року надіслати на адресу Галицького районного суду Івано-Франківської області (вул. Караїмська, 10 м. Галич, Івано-Франківська область)

Відділення поліції№ 3(м.Галич)Івано-ФранківськогоРУП ГУНаціональної поліціїв Івано-Франківськійобласті (77100, Івано-Франківська область, м. Галич, вул. Тараса Шевченка, 9) надати судуу термін до 04 червня 2024 року

-відомості про те, чи перебуває у розшуку як безвісно зниклий - гр. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 ;

-інформацію про результати проведення оперативно-розшукових заходів щодо встановлення місця знаходження гр. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 (інформацію з лікарень, з центру обліку бездомних, з АІПС «Пізнання», тощо);

-відомості про наявні судимості та притягнення ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 , до адміністративної відповідальності та/ або кримінальної відповідальності за період з 2004 року по 2024 рік.

Головне УправлінняПенсійного фондуУкраїни вм.Києві (04053, м. Київ, вулиця Бульварно-Кудрявська, 16) в термін до 04 червня 2024 року

- інформацію щодо надходження за період із 2004 року по березень 2024 року гр. ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , РНОКПП НОМЕР_1 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 , - заробітної плати, нарахувань, внесків та сплати інших загальнообов`язкових платежів

Адміністрацію Державноїприкордонної службиУкраїни (м. Київ, вул. Володимирська, 26) в терміндо 04червня 2024року

- інформацію про те, чи перетинав державний кордон України протягом 2004-2024 років громадянин України ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , останнє відоме місце проживання: АДРЕСА_1 .

Роз`яснити,що згідночастин 6-9ст.84ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, до Вас будуть застосовані заходи процесуального примусу, передбачені Главою 9 ЦПК України. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала, окремо від рішення суду, оскарженню не підлягає, набирає законної сили с моменту її підписання.

Суддя Ганна ВАСИЛЬЦОВА

Присяжні: Наталія ОНІЩУК

Наталія БРИТАН

Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено08.05.2024
Номер документу118858263
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про визнання фізичної особи безвісно відсутньою чи оголошення її померлою

Судовий реєстр по справі —341/745/24

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

Ухвала від 08.04.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ВАСИЛЬЦОВА Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні