Ухвала
від 06.05.2024 по справі 307/424/24
БЕРЕГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 307/424/24

У Х В А Л А

про залучення до участі у справі у якості третьої особи

30 квітня 2024 року м. Берегово

Берегівський районний суд Закарпатської області в особі:

головуючого ІЛЬТЬО І. І. ,

при секретарі: Гарані О. А.,

з участю позивача ОСОБА_1 та його представника ОСОБА_2 , розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог відділ опіки та піклування Нересницької сільської ради Тячівського району про позбавлення батьківських прав,

встановив:

В провадженні Берегівського районного суду Закарпатської області перебуває вищевказана цивільна справа.

В підготовчому судовому засіданні суд з власної ініціативи поставив на обговорення питанняпро доцільність залучення в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача орган опіки та піклування Великоберезької сільської ради Берегівського району.

Позивач та його представник у судовому засіданні стосовно залучення третьої особи залишили на розсуд суду.

Заслухавши учасників судового провадження, вивчивши матеріали справи, суд прийшов до наступного.

У відповідності до положень ч. 3ст. 53 ЦПК Українисуд привирішенні питанняпро відкриттяпровадження усправі абопри підготовцісправи дорозгляду встановив,що рішеннясуду можевплинути направа таобов`язкиосіб,що неє стороноюу справі,суд залучаєтаких осібдо участіу справіяк третіхосіб,які незаявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Вступ у справу третіх осіб, які не заявляють самос тійних вимог щодо предмета спору, не тягне за собою розгляду справи спочатку.

Враховуючи вищевикладене, беручи до уваги предмет спору, зміст заявлених позовних вимог та надані докази, враховуючи вимоги положень ст. 53 ЦПК України, суд вважає, що необхідно залучити третю особу, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору на стороні відповідача орган опіки та піклування Великоберезької сільської ради Берегівського району.

Керуючисьст.ст.53, 54 ЦПК України, суд

у х в а л и в:

Залучити до участі в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні відповідача орган опікита піклуванняВеликоберезької сільськоїради Берегівськогорайону у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог відділ опіки та піклування Нересницької сільської ради Тячівського району про позбавлення батьківських прав.

Копію ухвали направити третій особіорган опікита піклуванняВеликоберезької сільськоїради Берегівськогорайону та попередити, що справа буде розглядатися в судовому засіданні 28 травня 2024року о 10 годину 00 хвилин.

Зобов`язати третю особу надати суду висновок по суті позовних вимог.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Іван ІЛЬТЬО

СудБерегівський районний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення06.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118878094
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —307/424/24

Ухвала від 06.05.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 25.03.2024

Цивільне

Берегівський районний суд Закарпатської області

ІЛЬТЬО І. І.

Ухвала від 06.02.2024

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Бряник М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні