Рішення
від 08.05.2024 по справі 331/353/24
ЖОВТНЕВИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ЗАПОРІЖЖЯ

УХВАЛА

іменем України

08.05.2024

Справа № 331/353/24

Провадження № 2/331/917/2024

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя у складі судді Фісун Н.В., за участю секретаря судового засідання Свириденко О.С., розглянувши у підготовчому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом

ОСОБА_1 , в особі законного представника ОСОБА_2 , подану адвокатом Леліковим Сергієм Олеговичем до ОСОБА_3 , третя особа:Районна адміністраціяЗапорізької міськоїради поОлександрівському району,як органопіки тапіклування провизнанняправа власностіначасткуквартири впорядкуспадкуванняза правомпредставлення, -

В С Т А Н О В И Л А:

Позивач звернувся до суду з позовом про визнанняправа власностіна часткуквартири впорядку спадкуванняза правомпредставлення.

Ухвалою Жовтневого районного суду м. Запоріжжя 16.01.2024 року відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження.

Від представника позивача до суду надійшло клопотання про проведення підготовчого судового засідання без участі позивача, просить закрити підготовче судове засідання та призначити справу до розгляду.

Інші сторони по справі у судове засідання не з`явилися, про час та місце судового засідання повідомлені належним чином.

Згідно до ч.1ст.223 ЦПК України, неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

Відповідно до ч. 1ст. 200 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті. Згідно п. 3 ч. 2ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, ознайомившись з матеріалами позову, вважає, що при підготовці справи до судового розгляду по суті були проведені усі необхідні підготовчі дії, передбаченіст.197 ЦПК України, які є достатніми для закінчення підготовки судового розгляду справи та призначення справи до судового розгляду.

З урахуванням наведеного, керуючись ст. ст.196-198,200 ЦПК України,-

У Х В А Л И ЛА:

Закрити підготовче провадження та призначити до розгляду цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в особі законного представника ОСОБА_2 , подану адвокатом Леліковим Сергієм Олеговичем до ОСОБА_3 , третя особа: Районна адміністрація Запорізької міської ради по Олександрівському району, як орган опіки та піклування про визнанняправа власностіна часткуквартири впорядку спадкуванняза правомпредставлення,на 05 червня 2024 року на 10.00 годину в приміщенні Жовтневого районного суду м. Запоріжжя за адресою: м. Запоріжжя, вул. Олександрівська, буд.6.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала окремо від рішення суду оскарженню не підлягає.

Суддя Н.В.Фісун

СудЖовтневий районний суд м. Запоріжжя
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118878289
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах щодо права власності чи іншого речового права на нерухоме майно (крім землі), з них: про приватну власність, з них: визнання права власності

Судовий реєстр по справі —331/353/24

Рішення від 05.06.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

Рішення від 08.05.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

Ухвала від 18.03.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

Ухвала від 16.01.2024

Цивільне

Жовтневий районний суд м. Запоріжжя

Фісун Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні