Ухвала
від 08.05.2024 по справі 292/459/24
ЧЕРВОНОАРМІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Провадження № 2/292/151/24

Справа № 292/459/24

У Х В А Л А

про закінчення підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду

08 травня 2024 року смт Пулини

Червоноармійський районний суд Житомирської області в складі: головуючої судді Рябенької Т.С., секретаря судового засідання Володіної В.В., розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в порядку загального позовного провадження в смт Пулини цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини за законом,

В С Т А Н О В И В :

Позивачка ОСОБА_1 звернулася до суду з даним позовом до Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області, в якому просить визначити додатковий строк тривалістю один місяць для подання нею заяви про прийняття спадщини за законом після смерті батька ОСОБА_2 , який помер ІНФОРМАЦІЯ_1 , актовий запис про смерть № 22.

Ухвалою судді від 15.04.2024 відкрито провадження по даній справі та призначено підготовче засідання в порядку загального позовного провадження. Позивачка ОСОБА_1 у підготовче засідання не з"явилася, подала до суду письмову заяву про розгляд справи без її участі. Позовну заяву просить задовільнити. Представник відповідача в підготовче засідання не з"явився, про місце та час розгляду справи повідомлений належним чином. Від селищного голови Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області на адресу суду надійшла письмова заява, в якій він просить суд проводити розгляд справи без участі представника селищної ради. Позовні вимоги визнають повністю. Згідно ч. 3ст. 211 ЦПК Україниучасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності. Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється. Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті. Згідно п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті. Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 189, 197, 198, 200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче засідання у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирської області про визначення додаткового строку для прийняття спадщини за законом тапризначити їїдосудовогорозгляду по суті у відкритому судовомузасіданнівзалі судовогозасідання №2Червоноармійського районного суду Житомирськоїобласті за адресою: смт Пулини, вул.Шевченка, 116 Житомирської області 20травня 2024рокуо 10 годині 00 хвилин.

В судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя Т.С. Рябенька

СудЧервоноармійський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118881474
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —292/459/24

Рішення від 20.05.2024

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

Ухвала від 15.04.2024

Цивільне

Червоноармійський районний суд Житомирської області

Рябенька Т. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні