Ухвала
від 01.05.2024 по справі 930/3471/23
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/3471/23

Провадження №2/930/201/24

У Х В А Л А

про витребування доказів

01.05.2024 року м. Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області в складі:

головуючої судді Войницької Т.Є.,

за участі секретаря судового засідання Вакар Г.І.,

розглянувши у судовому засіданні у залі суду м.Немирів цивільну справу за позовом представникапозивача ОСОБА_1 -адвоката УсковоїСвітлани Едуардівни до Вороновицької селищної радиВінницького районуВінницької області,про визнанняправа власностіна нерухомемайно впорядку спадкування,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Немирівського районного суду Вінницької області знаходиться цивільна справа за позовом представникапозивача ОСОБА_1 -адвоката Ускової Світлани Едуардівни до Вороновицькоїселищної радиВінницького районуВінницької області, про визнанняправа власностіна нерухомемайно впорядку спадкування.

Позивач та його представник в судове засідання не з`явилися, надали суду заяву про розгляд справи без їх участі, заявили клопотання про витребування у державного нотаріусаНемирівської державної нотаріальної контори Вінницької області Кнап Л.П. копії спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Представник відповідача Вороновицькоїселищної ради в судове засідання не з`явився, про дату, час та місце розгляду справи був повідомлений належним чином.

Згідно ч. 1, 3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку про необхідність витребування у державного нотаріусаНемирівської державноїнотаріальної контори Вінницької області Кнап Л.П. копії спадкової справи, заведеної після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст. 84 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Клопотання представника позивача про витребування копії спадкової справи задовольнити.

Витребувати в державного нотаріусаНемирівської державноїнотаріальної контори Вінницької областіКнап Л.П. (22800, Вінницька область, Вінницький район, м. Немирів, вул. Шевченка, буд. 14) копію спадкової справи, яка була відкрита після смерті ОСОБА_2 , померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 , свідоцтво про смерть НОМЕР_1 .

Копію ухвали направити державному нотаріусуНемирівськоїдержавноїнотаріальної конториВінницької областіКнапЛ.П. (22800, Вінницька область, Вінницький район, м. Немирів, вул. Шевченка, 14).

Витребувані доказинадати судудо 02.06.2024року.

Роз`яснити, що відповідно до ч.ч.7,8 ст. 84 ЦПК України особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребуванні судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідальної особи заходи процесуального примусу, передбаченого цим кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Є. Войницька

СудНемирівський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення01.05.2024
Оприлюднено09.05.2024
Номер документу118887621
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —930/3471/23

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

Ухвала від 29.12.2023

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Войницька Т. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні