Рішення
від 08.05.2024 по справі 444/546/24
ЖОВКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 444/546/24

Провадження № 2-о/444/54/2024

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 травня 2024 року Жовківський районний суд Львівської області у складі:

головуючий суддя Оприск З. Л.

присяжні Бейзик О.М.

Войтович Б.Б.

секретар судового засідання Гнідець В.В.

за участі заявника ОСОБА_1

представника заявника ОСОБА_2

заінтересованих осіб ОСОБА_3 , ОСОБА_4

представника заінтересованої особи Рава-Руської міської ради Максимик Н.В.

педагога ОСОБА_5

розглянувши у закритому судовому засіданні в залі суду в м. Жовкві Львівської області цивільну справу за заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ), заінтересовані особи: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області (вул. Я.Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівський район, Львівська область), ОСОБА_3 ( АДРЕСА_2 ), ОСОБА_4 ( АДРЕСА_2 ) про усиновлення дитини,

В С Т А Н О В И В:

У відповідності до вимог ч. 6 ст. 259 ЦПК України складення повного рішення відкладається на строк п`ять днів з дня закінчення розгляду справи з проголошенням вступної і резолютивної частини рішення.

Керуючись ч. 6 ст. 259 ЦПК України, суд

В И Р І Ш И В:

Заяву задовольнити повністю.

Дозволити громадянину України ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , місце народження: м. Львів, що проживає за адресою АДРЕСА_1 , усиновлення дитини ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Внести зміни в актовий запис цивільного стану про народження ОСОБА_4 , яка народилася ІНФОРМАЦІЯ_3 , що складений Волицькою сільського радою Жовківського району Львівської області за № 01 від 14 січня 2014 року, в якому змінити прізвище « ОСОБА_6 » на « ОСОБА_7 », по батькові змінити з « ОСОБА_8 » на « ОСОБА_9 » та записати усиновлювача батьком дитини, в графі "відомості про батька" вказати: батько - ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , громадянин України.

Для внесення змін до актового запису про народження усиновленої дитини копія рішення суду надсилається до органу державної реєстрації актів цивільного стану за місцем ухвалення рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Апеляційна скарга подається до Львівського апеляційного суду.

Учасник справи, якому повне рішення не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження на рішення суду - якщо апеляційна скарга подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Головуючий Оприск З. Л.

Присяжні Бейзик О.М.

Войтович Б.Б.

Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118893103
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про усиновлення, з них: усиновлення громадянами України, що проживають на території України

Судовий реєстр по справі —444/546/24

Рішення від 08.05.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Оприск З. Л.

Рішення від 08.05.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Оприск З. Л.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Жовківський районний суд Львівської області

Оприск З. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні