Ухвала
від 07.05.2024 по справі 598/1111/24
ЗБАРАЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 598/1111/24

провадження № 2-о/598/51/2024

У Х В А Л А

"07" травня 2024 р. Суддя Збаразького районного суду Тернопільської області Щербата Г.Р. ознайомившись із заявою ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуна, заінтересована особа: Орган опіки та піклування Збаразької міської ради Тернопільської області,-

встановив :

До Збаразького районного суду надійшла заява ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуна, заінтересована особа: Орган опіки та піклування Збаразької міської ради Тернопільської області.

Дана заява зареєстрована в суді і справі присвоєно №598/1111/24, провадження №2-о/598/51/2024.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі або для повернення заяви з наданих суду матеріалів не вбачається.

Справа підсудна Збаразькому районному суду Тернопільської області, а тому слід прийняти до розгляду дану заяву та відкрити провадження у цивільній справі.

Оскільки вказана заява подана і оформлена в порядку, встановленому Цивільним процесуальним кодексом України, тому слід прийняти до розгляду дану заяву та відкрити провадження у цивільній справі.

Керуючись ст.187, 293, 294, 315, 318, 353 ЦПК України, суддя, -

ухвалив :

Прийняти до розгляду заяву ОСОБА_1 про визнання фізичної особи недієздатною та встановлення опіки і призначення опікуна, заінтересована особа: Орган опіки та піклування Збаразької міської ради Тернопільської області.

Справу розглядати в порядку окремого провадження.

Призначити судове засідання в приміщенні Збаразького районного суду Тернопільської області (м.Збараж вул.Грушевського,13) о 13 годині 30 хвилин 13 травня 2024 року.

У судове засідання викликати сторони.

Витребувати з органу опіки та піклування Збаразької міської ради Тернопільської області подання про призначення ОСОБА_1 опікуном ОСОБА_2 .

Копію даноїухвали надіслатиучасникам справипротягом двохднів здня їїскладення рекомендованимлистом зповідомленням провручення. Одночасно заінтересованій особі направити копію заяви та доданих до неї документів.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається http://zbz.te.court.gov.ua

Дана ухвала може бути оскаржена лише в частині недотримання правил підсудності шляхом подання апеляційної скарги до Тернопільського апеляційного суду через Збаразький районний суд Тернопільської області протягом 15 днів з дня складення повного тексту ухвали. Якщо ухвала суду не була вручена у день її складення, учасник справи має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження протягом 15 днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду. В іншій частині ухвала суду оскарженню не підлягає.

Дана ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Галина ЩЕРБАТА

СудЗбаразький районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення07.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118894157
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про обмеження цивільної дієздатності фізичної особи, визнання фізичної особи недієздатною та поновлення цивільної дієздатності фізичної особи, з них: про визнання фізичної особи недієздатною

Судовий реєстр по справі —598/1111/24

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

Ухвала від 07.05.2024

Цивільне

Збаразький районний суд Тернопільської області

Щербата Г. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні