Ухвала
від 08.05.2024 по справі 674/1772/22
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 674/1772/22

Провадження № 2-зз/674/4/24

УХВАЛА

про прийняття клопотання до свого провадження

та призначення судового засідання

08 травня 2024 року м.Дунаївці

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Посунько Г.А., розглянувши клопотання позивача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про скасування заходів забезпечення позову в цивільній справі за позовом Кам`янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області, поданим в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки,

в с т а н о в и в :

08 травня 2024 року до суду надійшло клопотання позивача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про скасування заходів забезпечення позову в цивільній справі за позовом Кам`янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області, поданим в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки.

Згідно ч.1 ст.158 ЦПК України с уд може скасувати заходи забезпечення позову з власної ініціативи або за вмотивованим клопотанням учасника справи.

Згідно ч.2 ст.158 ЦПК України к лопотання про скасування заходів забезпечення позову розглядається в судовому засіданні не пізніше п`яти днів з дня надходження його до суду.

Клопотання та документи, що додані до нього, подані в електронній формі з використанням Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи (через електронний кабінет).

Подані документи скріплені електронним підписом учасника справи.

До клопотання додано доказ надсилання іншим учасникам справи копій поданих до суду документів з урахуванням положень ст.43 ЦПК України.

Клопотання подано відповідно до вимог ст.158 ЦПК України.

Підстав для відмови у прийнятті клопотання до провадження не встановлено.

Керуючись ст.158 ЦПК України,

п о с т а н о в и в :

Прийняти до свого провадження клопотання позивача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області про скасування заходів забезпечення позову в цивільній справі за позовом Кам`янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області, поданим в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області, до ОСОБА_1 про конфіскацію земельної ділянки.

Призначити судове засідання у справі на 13 травня 2024 року о 09.20 годин в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (вул.Красінських,11 м.Дунаївці Хмельницької області).

В судове засідання викликати:

-прокурора Кам`янець-Подільської окружної прокуратури Хмельницької області - вул.Драгоманова,11 м.Кам`янець-Подільський Хмельницької області (e-mail: kampod_оprok@khmel.gp.gov.ua),

-представника позивача Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області - вул.Інститутська,4/1 м.Хмельницький (e-mail: khmelnytskyi@land.gov.ua),

-відповідача ОСОБА_1 - шляхом опублікування оголошення про виклик на офіційному веб-сайті судової влади України.

Запропонувати прокурору та відповідачу подати у строк до 13 травня 2024 року письмовий відзив на клопотання та посилання на докази, якими він обґрунтовується.

Витребувати від Дунаєвецького районного суду Хмельницької області цивільну справу № 674/1772/22.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Для цього учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за адресою: https://dv.km.court.gov.ua.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Посунько Г.А.

СудДунаєвецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118894576
СудочинствоЦивільне
КатегоріяЗаява про забезпечення (скасування забезпечення) позову або доказів

Судовий реєстр по справі —674/1772/22

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Рішення від 21.03.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

Ухвала від 09.02.2023

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Посунько Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні