Ухвала
від 08.05.2024 по справі 551/426/24
ШИШАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 551/426/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 травня 2024 року селище Шишаки

Шишацький районний суд Полтавської області в складі головуючого судді Рябченка В.В., при секретарі Кирді Н.М., з участю представника позивача ОСОБА_1 ( приймає участь в судовому засіданні в режимі відео конференції з приміщення Ленінського районного суду м. Полтави), розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі засідань Шишацького районного суду Полтавської області, в селищі Шишаки Миргородського району Полтавської області, в режимі відео конференції, цивільну справу за позовом Комунального підприємства « Об`єднане автогосподарство закладів та установ охорони здоров`я Полтавської області Полтавської обласної ради» до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТДВ « Страхова компанія « Гардіан», про відшкодування матеріальної шкоди, завданої в наслідок ДТП, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач, 05.04.2024 року, звернувся в Шишацький районний суд Полтавської області з позовом до відповідача з зазначеними позовними вимогами

Ухвалою судді Шишацького районного суду Полтавської області від 11 квітня 2024 року було відкрито провадження у справі за правилами загального позовного провадження і призначено підготовче судове засідання на 10 -00 годин 08 травня 2024 року.

В підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 підтримав позов з підстав, викладених у позовній заяві позивача, просив суд призначити справу до розгляду по суті в режимі відео конференції.

Відповідача ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явився, про дату, місце і час проведення підготовчого судового засідання повідомлений своєчасно у встановленому порядку, причини неявки суду не відомі, з клопотаннями до суду не звертався, відзив на позов не надав.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився про дату, місце і час проведення підготовчого судового засідання повідомлений своєчасно у встановленому порядку, про причини неявки суду не повідомив, що не перешкоджає проведенню підготовчого судового засідання без його участі.

Враховуючи вищевикладене, приймаючи до уваги, що спір між сторонами не врегульовано, суд прийшов до висновку, що є всі правові підстави для закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні..

Керуючись ст.ст. 193, 197,198,258,260,261,353 ЦПК України, суд,-

У Х В А Л И В:

Закінчити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Комунального підприємства « Об`єднане автогосподарство закладів та установ охорони здоров`я Полтавської області Полтавської обласної ради» до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору ТДВ « Страхова компанія « Гардіан», про відшкодування матеріальної шкоди, завданої в наслідок ДТП, і призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в залі засідань Шишацького районного суду Полтавської області за адресою: селище Шишаки Миргородського району Полтавської області, вулиця Соборності, 6 на 11-00 годин 30 травня 2024 року.

В судове засідання викликати сторони.

Ухвалу оголосити в судовому засіданні.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий, суддя В.В. Рябченко

Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118897223
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальної шкоди, завданої в наслідок ДТП

Судовий реєстр по справі —551/426/24

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 01.05.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

Ухвала від 11.04.2024

Цивільне

Шишацький районний суд Полтавської області

Рябченко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні