Ухвала
від 08.05.2024 по справі 561/349/24
ЗАРІЧНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 561/349/24

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

08 травня 2024 року смт. Зарічне

Зарічненський районний суд Рівненської області

у складі судді Снітчук Р.М.

за участі: секретаря Расевич Г.І.

прокурора ОСОБА_1

представника відповідача адвоката Яскевича Ф.О.

провівши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Зарічне підготовче засідання у цивільній справі за позовною заявою виконувача обов`язків керівника Вараської окружної прокуратури О. Лиса в інтересах держави в особі Локницької сільської ради до ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, скасування державної реєстрації права приватної власності на земельну ділянку, державної реєстрації земельної ділянки та зобов`язання її повернути,

в с т а н о в и в:

Прокурор звернувся до суду із позовною заявою в інтересах держави в особі Локницької сільської ради до ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою площею 0,0871 га, кадастровий номер 5622284800:05:000:0205, скасування у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно та Реєстрі прав власності на нерухоме майно, Державному реєстрі Іпотек, Єдиному реєстрі заборон відчуження об`єктів нерухомого майна державної реєстрації права приватної власності ОСОБА_2 на вказану земельну ділянку, скасування в Державному земельному кадастрі державної реєстрації зазначеної земельної ділянки, зобов`язання повернути її Локницькій територіальній громаді в особі Локницької сільської ради.

У підготовчому засіданні прокурор заявлені вимоги підтримала, просила призначити справу до судового розгляду.

Представник позивача Локницької сільської ради Вараського району у підготовче засідання не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, про місце, дату та час підготовчого засідання повідомлений вчасно та належним чином.

Відповідач ОСОБА_2 у підготовче засідання не з`явився, подав письмове клопотання про його проведення у його відсутності, вважав за можливе призначити спарву до розгляду по суті.

Представник відповідача адвокат Яскевич Ф.О. у підготовчому засіданні просив закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду.

Клопотань про виклик свідків, експертів, спеціалістів, призначення експертиз, витребування доказів не заявлено.

Упідготовчому засіданнісудом виконанідії,передбачені ч.2ст.197ЦПК України.

Також встановлено, що підстави для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні відсутні.

Враховуючи викладене, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ч. 1 ст. 76, ст. 83, 196- 198, п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України,

п о с т а н о в и в:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою виконувача обов`язків керівника Вараської окружної прокуратури О. Лиса в інтересах держави в особі Локницької сільської ради до ОСОБА_2 про усунення перешкод у користуванні та розпорядженні земельною ділянкою, скасування державної реєстрації права приватної власності на земельну ділянку, зобов`язання її повернути та призначити справу до розгляду по суті на 12 год. 00 хв. 23 травня 2024 року.

Викликати в судове засідання сторони.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею і оскарженню не підлягає.

Суддя: Р. М. Снітчук

СудЗарічненський районний суд Рівненської області
Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118897309
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: щодо усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою

Судовий реєстр по справі —561/349/24

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Снітчук Р.М.

Рішення від 23.05.2024

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Снітчук Р.М.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Снітчук Р.М.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Снітчук Р.М.

Ухвала від 04.03.2024

Цивільне

Зарічненський районний суд Рівненської області

Снітчук Р.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні