Ухвала
від 08.05.2024 по справі 932/2501/24
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 932/2501/24

Провадження № 2/932/1230/24

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

08 травня 2024 року Бабушкінський районний суд м. Дніпропетровська у складі:

головуючого - судді Кудрявцевої Т.О.

за участю секретаря судового засідання Волошин О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Дніпрі за правилами спрощеного позовного провадження з викликом (повідомленням) сторін цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український завод понадвеликих габаритних шин» про стягнення заробітної плати, компенсації за весь час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди, -

ВСТАНОВИВ:

В судовому засіданні позивач заявив клопотання про залишення без розгляду його позовної заяви, посилаючись на виплату йому відповідачем заборгованості по заробітній платі.

В судове засідання представник відповідача не з`явився, про день, час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, причину неявки не повідомив.

Розглянувши клопотання, вислухавши позивача, суд вважає, що заявлене клопотання підлягає задоволенню, зважаючи на наступне.

Вбачається, що в провадженні Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український завод понадвеликих габаритних шин» про стягнення заробітної плати, компенсації за весь час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди.

У відповідності до ч.1 ст. 13 ЦПК України суд розглядає справи не інакше як за зверненням особи, поданим відповідно до цього Кодексу, в межах заявлених нею вимог і на підставі доказів, поданих учасниками справи або витребуваних судом у передбачених цим Кодексом випадках.

Право учасників справи на подання заяв та клопотань передбачено п.3 ч.1 ст. 43 ЦПК України.

Згідно з вимогами п. 5 ч. 1ст. 257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач до початку розгляду справи по суті подав заяву про залишення позову без розгляду.

В зв`язкуз заявленнямпозивачем клопотаннямпро залишенняпозовної заявибез розгляду у повномуобсязі,позовна заява ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український завод понадвеликих габаритних шин» про стягнення заробітної плати, компенсації за весь час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди підлягає залишенню без розгляду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.13, 43, 257, 260,353 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Український завод понадвеликих габаритних шин» про стягнення заробітної плати, компенсації за весь час затримки розрахунку при звільненні та моральної шкоди, - залишити без розгляду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її проголошення судом, але може бути оскаржена до Дніпровського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів зо дня отримання копії ухвали, через суд першої інстанції.

Суддя Т.О. Кудрявцева

Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118905534
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із трудових правовідносин

Судовий реєстр по справі —932/2501/24

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

Ухвала від 27.03.2024

Цивільне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Кудрявцева Т. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні