Ухвала
від 09.05.2024 по справі 766/4348/24
ХЕРСОНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №766/4348/24

н/п 1-кс/766/3561/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 травня 2024 року

Слідчий суддя Херсонського міського суду Херсонської області ОСОБА_1 , розглянувши матеріали скарги ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі, щодо невнесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань повідомлення про кримінальне правопорушення

встановила:

У провадження слідчого судді надійшла скарга ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі, щодо невнесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань повідомлення про кримінальне правопорушення.

Судове засідання у вказаній справі призначено на 15-00 годину 09 травня 2024 року.

08.05.2024 слідчому судді передано клопотання ОСОБА_2 про участь у справі в режимі відеоконференції через Апостолівський районний суд Дніпропетровської області.

Згідно вимог частини сьомої статті 11 Закону України «Про судоустрій та статус суддів», учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому процесуальним законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Відповідно до п. 5 ч. 1 ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження) у разі наявності підстав, визначених судом достатніми.

Враховуючи вищевикладене, керуючись ст. 336 КПК України,

постановила:

Провести судовезасідання,призначене на15-00годину 09травня 2024року усправі заскаргоюОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Другого слідчого відділу (з дислокацією у м. Херсоні) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Мелітополі, щодо невнесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань повідомлення про кримінальне правопорушення, дистанційно в режимі відеоконференції.

Доручити Апостолівському районномусуду Дніпропетровськоїобласті забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції з Херсонським міським судом Херсонської області, за участю у ній скаржника ОСОБА_2 .

Відповідно до частини 5 статті 336 КПК України копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції направити негайно до Апостолівського районногосуду Дніпропетровськоїобласті (53801, Дніпропетровська область, Апостолівський район, м. Апостолове, вул. Визволення, 66, inbox@ap.dp.court.gov.ua) та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

З метою забезпечення своєчасного проведення відеоконференції, копію ухвали надіслати на електронну адресу Апостолівського районногосуду Дніпропетровськоїобласті (inbox@ap.dp.court.gov.ua).

У судове засідання викликати осіб, що беруть участь у справі.

Ухвала суду оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудХерсонський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення09.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118909119
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за скаргами на дії та рішення правоохоронних органів, на дії чи бездіяльність слідчого, прокурора та інших осіб під час досудового розслідування бездіяльність слідчого, прокурора стосовно невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —766/4348/24

Ухвала від 17.05.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Черниш О. Л.

Ухвала від 09.05.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Черниш О. Л.

Ухвала від 09.05.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Черниш О. Л.

Ухвала від 23.04.2024

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Гемма Ю. М.

Ухвала від 23.04.2024

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Гемма Ю. М.

Ухвала від 09.04.2024

Кримінальне

Херсонський апеляційний суд

Гемма Ю. М.

Ухвала від 25.03.2024

Кримінальне

Херсонський міський суд Херсонської області

Черниш О. Л.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні