Ухвала
від 09.05.2024 по справі 745/420/24
СОСНИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 745/420/24

Провадження № 2/745/159/2024

УХВАЛА

"09" травня 2024 р. суддя Сосницького районного суду Стельмах А.П. у справі за позовною заявою ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Понорницької селищної ради (вул. Довженка, буд. 18, смт. Понорниця, Новгород-Сіверський район, Чернігівська область), третя особа приватний нотаріус Новгород-Сіверського районного нотаріального округу Шик Альона Леонідівна (вул. Князя Ігоря, 22/2, м. Новгород-Сіверський, Чернігівська область), про визнання права власності на спадкове майно,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивачки ОСОБА_2 звернувся з позовом до суду та просить визнати право власності на житловий будинок з надвірними будівлями, розташований за адресою: АДРЕСА_2 , що залишився після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 .

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні. Позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі. Справу слід розглядати за правилами загального позовного провадження.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 187, 260 ЦПК України,-

УХВАЛИВ:

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Понорницької селищної ради, третя особа приватний нотаріус Новгород-Сіверського районного нотаріального округу Шик Альона Леонідівна, про визнання права власності на спадкове майно, відкрити провадження у справі і призначити до підготовчого судового засідання у приміщенні залу суду на 04.06.2024 року о 09:00 год.

Витребувати у третьої особи спадкову справу після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 .

Справу розглядати за правилами загального провадження, в судове засідання викликати учасників судового процесу, копію ухвали направити учасникам справи, відповідачу направити копію позовної заяви з додатками.

Запропонувати відповідачу у разі невизнання позову у п`ятнадцятиденний строк з дня вручення йому копії цієї ухвали, подати до суду відзив на позовну заяву, який би відповідав вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. В разі подання відзиву відповідач зобов`язаний подати до суду документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи. Роз`яснити відповідачу, що він повинен подати суду докази разом з поданням відзиву.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі, що розглядається, за веб-адресою сторінки на офіційному веб-сайті судової влади України в мережі Інтернет - sn.cn.court.gov.ua, а також оприлюднені рішення суду по даній справі на сайті http://www.reyestr.court.gov.ua.

Ухвала можу бути оскаржена лише щодо мотивів порушення правил підсудності до Чернігівського апеляційного суду через Сосницький районний суду Чернігівської області шляхом подання апеляційної скарги протягом 15-ти днів з дня її вручення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А.П. Стельмах

Дата ухвалення рішення09.05.2024
Оприлюднено10.05.2024
Номер документу118910931
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на спадкове майно

Судовий реєстр по справі —745/420/24

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Сосницький районний суд Чернігівської області

Стельмах А. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні