Ухвала
від 09.05.2024 по справі 935/1049/24
КОРОСТИШІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Коростишівський районний суд Житомирської області

Справа № 935/1049/24

Провадження № 2/935/596/24

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до судового розгляду по суті

09 травня 2024 року м.Коростишів

Коростишівський районний суд Житомирської області в складі:

головуючого - судді Янчук В.В.,

зі секретаря судових засідань - Кумечко С.М.,

за участі :

позивача - ОСОБА_1 ,

провівши підготовче судове засідання в залі суду в м. Коростишів по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 , яка діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 до Головного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, третя особа: Коростишівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), орган опіки та піклування Старосілецької сільської ради про визнання батьківства,-

У С Т А Н О В И В :

Позивач ОСОБА_1 , яка діє в інтересах малолітнього ОСОБА_2 , звернулась до суду з позовом до Головного управління Пенсійного фонду України у Житомирській області, третя особа: Коростишівський відділ державної реєстрації актів цивільного стану у Житомирському районі Житомирської області Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ), орган опіки та піклування Старосілецької сільської ради про визнання батьківства.

В підготовчому судовому засіданні позивач ОСОБА_1 позовні вимоги підтримала в повному обсязі та просила їх задовольнити. Також, вказала, що до початку розгляду справи по суті буде подано клопотання про виклик свідків. На даний час інших заяв та клопотань не має. Щодо призначення справи до розгляду по суті не заперечила.

В підготовче судове засідання відповідач Головне управлінняПенсійного фондуУкраїни уЖитомирській області свого представника не направили, про час та місце проведення підготовчого засідання повідомлені належним чином. До суду направили клопотання, відповідно до якого просили здійснювати розгляд справи за відсутності їх представника, відзив відносно позовних вимог не подавали. Інших заяв та клопотань до суду не надходило.

Третя особа - Коростишівський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уЖитомирському районіЖитомирської області Центральногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Київ)в підготовчезасідання свогопредставника ненаправили,про часта місцепроведення підготовчогосудового засіданняповідомлені належнимчином.До судунаправили клопотання відповідно до якого просили здійснювати розгляд справи за відсутності їх представника. Інших заяв та клопотань не подавали.

Третя особа орган опіки та піклування Старосілецької сільської ради в підготовче засідання свого представника не направили, про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлені належним чином. Пояснень відносно позовних вимог не подавали. Інших заяв та клопотань не надходило.

На стадії підготовчого провадження судом було вжито всіх заходів для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку, з`ясовано обставини, передбаченіст. 197 ЦПК України.

Суд дійшов висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст.197,198,200 ЦПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 ,яка дієв інтересахмалолітнього ОСОБА_2 до Головногоуправління Пенсійногофонду Україниу Житомирськійобласті,третя особа:Коростишівський відділдержавної реєстраціїактів цивільногостану уЖитомирському районіЖитомирської області Центральногоміжрегіонального управлінняМіністерства юстиції(м.Київ),орган опікита піклуванняСтаросілецької сільської радипро визнаннябатьківства - закрити.

Призначити дану справу до розгляду по суті на 11год.00хв. 05червня 2024року у приміщенні Коростишівського районного суду Житомирської області, за адресою: Житомирська область, м.Коростишів, вул. Героїв Небесної сотні,52.

У судовезасідання длярозгляду справипо сутівикликати сторони.

Повідомити сторони,що вониможуть отриматиінформацію щодосправи,що розглядаєтьсяна офіційномувеб-порталісудової владиУкраїни http://court.gov.ua/в мережіІнтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.В.Янчук

СудКоростишівський районний суд Житомирської області
Дата ухвалення рішення09.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118925612
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин

Судовий реєстр по справі —935/1049/24

Ухвала від 09.05.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

Ухвала від 01.04.2024

Цивільне

Коростишівський районний суд Житомирської області

Янчук В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні