Ухвала
від 08.05.2024 по справі 380/4809/24
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 380/4809/24

У Х В А Л А

про проведення розгляду справи в режимі відеоконференції

08 травня 2024 року

Львівський окружний адміністративний суд у складі:

головуючий-суддя Кедик М.В.,

секретар судового засідання Моляща Т.В.,

за участю:

представник позивача не прибув,

представник відповідача не прибув

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду в м. Львові заяву представника відповідача про розгляд справи в режимі відеоконференції у справі за позовом Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради до ОСОБА_1 про зобов`язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в :

Управління охорони історичного середовища Львівської міської ради звернулося до Львівського окружного адміністративного суду з позовом до ОСОБА_1 , у якому просить суд зобов`язати ОСОБА_1 відновити пам`ятку архітектури, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Мучна, 50, шляхом приведення до відповідних історичних габаритів закладених та вибитих віконних прорізів, відновлення віконного прорізу на місці самовільно влаштованого дверного (французького балкону), а також встановлення дерев`яних віконних блоків за зразком автентичних на фасаді будинку.

23.04.2024 представник відповідача подав заяву про розгляд справи в режимі відеоконференції (вх. № 30829), у якому просить провести судове засідання, призначене на 08.05.2024 о 10:30 годині в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів та електронного підпису згідно з вимогами Положення про Єдину судову інформаційно-комунікаційну систему та/або положень, що визначають порядок функціонування її окремих підсистем (модулів). Авторизований у Підсистемі відеоконференцзв`язку ЄСІТС (ВКЗ) e-mail адвоката Шияна Миколи Миколайовича - ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер облікової картки платника податків: НОМЕР_1 .

При вирішенні питання про розгляд справи в режимі відеоконференції суд виходив з такого.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 195 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України) учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за умови наявності у суді відповідної технічної можливості, про яку суд зазначає в ухвалі про відкриття провадження у справі, крім випадків, коли явка цього учасника справи в судове засідання визнана судом обов`язковою.

Учасник справи подає заяву про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання. Копія заяви в той самий строк надсилається іншим учасникам справи.

За правилами ч. 10 ст. 195 КАС України використовувані судом і учасниками судового процесу технічні засоби і технології мають забезпечувати належну якість зображення та звуку, а також інформаційну безпеку. Учасникам судового процесу має бути забезпечена можливість чути та бачити хід судового засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, здійснювати інші процесуальні права та обов`язки.

Враховуючи наведене вище та наявність у суду технічної можливості щодо проведення розгляду справи в режимі відеоконференції за допомогою он-лайн сервісу відеозв`язку "EasyCon", суд вважає, що заява представника позивача підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 195, 248, 256 КАС України, суд, -

у х в а л и в:

заяву представника відповідача про проведення розгляду справи у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів задовольнити.

Допустити представника ОСОБА_1 - Шияна Миколу Миколайовича ( ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 ) до участі у розгляді справи у режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів за допомогою он-лайн сервісу відеозв`язку "EasyCon".

Ухвала суду набирає законної сили негайно після її проголошення та окремо не оскаржується. Заперечення на ухвалу суду може бути включено до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Кедик М.В.

Дата ухвалення рішення08.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118930236
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяСправи зі спорів з приводу реалізації державної політики у сфері освіти, науки, культури та спорту

Судовий реєстр по справі —380/4809/24

Ухвала від 08.05.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 27.03.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

Ухвала від 11.03.2024

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Кедик Марія Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні