Ухвала
від 15.11.2007 по справі 2/239-07-7940
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

2/239-07-7940

                                                                         

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ


УХВАЛА

ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІКВІДАТОРА

ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

"15" листопада 2007 р.                                                                     Справа  № 2/239-07-7940

За заявою: Приватного підприємства „Стройбудмонтаж”, м. Одеса

про визнання банкрутом Приватного підприємства „Індустріал - Про”, м. Одеса

Суддя                                                                                Бахарєв Б.О.

Представники сторін:

Ліквідатор: Рябець О. М. (довіреність).

Суть спору: про визнання банкрутом

Приватне підприємство “Стройбудмонтаж” звернулось в господарський суд Одеської області з заявою про порушення провадження у справі про банкрутство Приватного підприємства “Індустріал - Про” згідно ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, оскільки останній неспроможний сплатити заборгованість у сумі 160 000  грн. та відсутній за юридичною адресою.

Розглянув матеріали справи, суд встановив, що боржник неспроможний сплатити заборгованість в сумі 160000 грн., що підтверджується матеріалами справи, а саме: договором № 1 від 17.05.2007р., накладною № 21ДН від 14.05.2007р., податковою накладною № 21ДН від 14.05.2007р., актом звірки взаєморозрахунків від 17.05.2007р.

Крім того, боржник не знаходиться за юридичною адресою, що підтверджується актами б/н від 26.06.2007р. та від 30.08.2007р., довідкою державного реєстратора про те, що боржник не змінював юридичної адреси, довідкою КП Дирекція єдиного замовника «Фонтанське»Приморського району м. Одеси.

Приватне підприємство „Стройбудмонтаж” звернулось до господарського суду Одеської області з клопотанням про призначення ліквідатором ПП „Індустріал - Про” ініціюючого кредитора ПП „Стройбудмонтаж” в особі його директора Гунявого О. А.

За положеннями ч.1 ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” у разі  якщо громадянин-підприємець - боржник або керівні органи   боржника   -   юридичної  особи  відсутні   за    її місцезнаходженням, або у разі ненадання боржником протягом року до органів  державної  податкової  служби  згідно  із  законодавством податкових  декларацій,  документів  бухгалтерської  звітності,  а також за  наявності  інших  ознак,  що  свідчать  про  відсутність підприємницької  діяльності  боржника,  заява про порушення справи про банкрутство відсутнього боржника може бути  подана  кредитором незалежно  від  розміру його вимог до боржника та строку виконання зобов'язань.

Постановою господарського суду Одеської області від 11.10.2007 р. боржника визнано банкрутом, відкрито відносно нього ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначено ініціюючого кредитора ПП „Стройбудмонтаж” в особі її представника Гунявого Олега Анатолійовича, який зобов'язаний провести ліквідаційні заходи, передбачені Законом України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, надати суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс на затвердження.

З заявою про визнання кредитором в господарський суд Одеської області ПП „Індустріал - Про” звернулось Сільськогосподарське ВАТ „Прогрес” з грошовими вимогами до боржника на суму 74 090, 80 грн., які не визнані ліквідатором.

Ухвалою господарського суду Одеської області від 15.11.2007т р. відмовлено Сільськогосподарському ВАТ „Прогрес” в задоволенні заяви про визнання кредитором ПП „Індустріал - Про” з грошовими вимогами до боржника на суму 74 080, 90 грн.

На виконання постанови суду від 11.10.2007 р. за результатами своєї роботи ліквідатором надано суду ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора з підтверджуючими документами, які свідчать про відсутність у банкрута майна, транспортних засобів, грошових коштів та інших активів.

Листом від № 16729 від 14.11.2007 р. Перший відділ Державної виконавчої служби Приморського районного управління юстиції у м. Одесі повідомив господарський суд про відсутність виконавчих проваджень по стягненню заборгованості з ПП «Індустріал-Про»на користь інших кредиторів та бюджету.

Скарг на дії ліквідатора за час його роботи до господарського суду не надійшло.

Вимоги, заявлені після закінчення строку, встановленого для їх подання, не розглядаються і вважаються погашеними.

За таких обставин, суд керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” затверджує звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута і ліквідує Приватне підприємство „Індустріал - Про”, припиняє та виключає з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб відповідно до ст. 39 Закону України „Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб –підприємців”.

Керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,  ст.86 ГПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

1.          Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Приватного підприємства «Індустріал - Про»(код ЄДРПОУ 33890730, м. Одеса, вул. Мала Арнаутська, 35).

2.          Ліквідувати та припинити юридичну особу Приватне підприємство „Індустріал - Про”, виключити з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

3.          Зобов'язати ліквідатора передати фінансово-господарські документ  банкрута до архівних організацій для подальшого зберігання згідно законодавства.

4.          Повноваження ліквідатора припинити.

5.          Провадження у справі припинити.

6.          Копію ухвали надіслати: ліквідатору, кредитору, державному органу з питань банкрутства, державному реєстратору.

Суддя                                                                                 Бахарев Б.О.

           

Дата ухвалення рішення15.11.2007
Оприлюднено12.12.2007
Номер документу1189314
СудочинствоГосподарське
СутьЗАТВЕРДЖЕННЯ ЗВІТУ ЛІКВІДАТОРА ТА ПРИПИНЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ "15" листопада 2007 р.                                                                     Справа  № 2/239-07-7940 За заявою: Приватного підприємства „Стройбудмонтаж”, м. Одеса

Судовий реєстр по справі —2/239-07-7940

Ухвала від 15.11.2007

Господарське

Господарський суд Одеської області

Бахарев Б.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні