Ухвала
від 09.05.2024 по справі 2а-24182/11
ФАСТІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ФАСТІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД

КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

08500, м. Фастів, вул. Івана Ступака, 25, тел. (04565) 6-17-89, факс (04565) 6-16-76, email: inbox@fs.ko.court.gov.ua


2-аво/381/7/24

2а-24182/11

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 травня 2024 року Фастівський міськрайонний суд Київської області в складі:

головуючого судді Соловей Г.В.,

з участю секретаря Гапонюк І.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Фастів Київської області заяву Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві та Київській області ЦМУ МЮ (м. Київ) в особі начальника ОСОБА_1 про виправлення описки, -

ВСТАНОВИВ:

Фастівським міськрайонним судом Київської області розглянуто адміністративну справу за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України в м. Фастів про визнання дій неправомірними та зобов`язання вчинити певні дії. Судом по справі винесено постанову, якою заявлені позовні вимоги задоволено.

30.04.2024 року заявник Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві та Київській області ЦМУ МЮ (м. Київ) в особі начальника ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про виправлення описки в постанові суду, посилаючись на те, що при її виготовленні була допущена описка у написанні по-батькові позивача, де вказано « ОСОБА_3 », замість вірного - « ОСОБА_4 », у зв`язку з чим, просив виправити зазначену описку.

Вивчивши матеріали зазначеної заяви, суд вважає, що викладені обставини підлягають задоволенню.

Згідно ч. 1 ст. 253 КАС України, суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Як вбачається з матеріалів справи, Фастівським міськрайонним судом Київської області розглянуто адміністративну справу за позовом ОСОБА_2 до Управління Пенсійного фонду України в м. Фастів про визнання дій неправомірними та зобов`язання вчинити певні дії. Судом по справі винесено постанову від 17.06.2011 року, якою заявлені вимоги задоволено.

При виготовленні постанови, судом була допущена описка у вступній та абзаці другому, третьому резолютивної її частини, щодо правильності написання по-батькові позивача, де вказано « ОСОБА_3 », замість вірного « ОСОБА_4 ». Дана обставина підтверджується фотокопією паспорту серії НОМЕР_1 виданого на ім`я ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Керуючись ст. 253 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

Заяву Управління забезпечення примусового виконання рішень у місті Києві та Київській області ЦМУ МЮ (м. Київ) в особі начальника ОСОБА_1 (м. Київ, вул. Олекси Тихого, 32) про виправлення описки задовольнити.

Виправити описку у вступній та абзаці другому, третьому резолютивної частини постанови Фастівського міськрайонного суду Київської області від 17.06.2011 року в адміністративній справі № 2а-24182/11, вказавши по-батькові позивача - « ОСОБА_4 ».

В іншій частині постанову залишити без змін.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подачі апеляційної скарги до Шостого апеляційного адміністративного суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Головуючий суддя Г.В. Соловей

Дата ухвалення рішення09.05.2024
Оприлюднено13.05.2024
Номер документу118942221
СудочинствоАдміністративне
КатегоріяЗаява про виправлення помилки у судовому рішенні

Судовий реєстр по справі —2а-24182/11

Ухвала від 09.05.2024

Адміністративне

Фастівський міськрайонний суд Київської області

Соловей Г. В.

Ухвала від 16.12.2013

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Шелест С.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні