Ухвала
від 10.05.2024 по справі 185/580/24
ПАВЛОГРАДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 185/580/24

Провадження № 2/185/1703/24

У ХВ АЛ А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду

10 травня 2024 року Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області у складі: головуючого судді Юдіної С.Г., за участю секретаря судового засідання Мінарської О.А., представників позивача Гарбулінської-Лігачової Я.В., Мудрак А.Г., представника третьої особи: ОСОБА_1 розглянувши в підготовчому засіданні позовну заяву Виконавчого комітету Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області до ОСОБА_2 , третя особа : служба у справах дітей Межиріцької сільської ради Павлоградського району про позбавлення батьківських прав, суд

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом Виконавчого комітету Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області до ОСОБА_2 , третя особа : служба у справах дітей Межиріцької сільської ради Павлоградського району про позбавлення батьківських прав.

Відповідно до протоколу повторного автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 03.04.2024 року зазначену цивільну справу передано на розгляд судді Юдіній С.Г.

08 квітня 2024 року ухвалою суду у справі відкрито провадження та призначено справу до розгляду за правилами загального позовного провадження.

У підготовчому засіданні представники позивача, позов підтримала, не заперечували проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Представник третьої особи позов підтримала, не заперечувала проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Відповідач в судове засідання не з`явилася, була належним чином повідомила про час, дату та місце розгляду справи. Відзив на позов не надала.

Згідно з п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України,за результатамипідготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суд, вислухав учасників справи, ознайомившись з матеріалами справи, вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, у зв`язку з тим, що до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті процесуальних дій вчиняти не потрібно, справа може бути призначена до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Виконавчого комітету Межиріцької сільської ради Павлоградського району Дніпропетровської області до ОСОБА_2 , третя особа : служба у справах дітей Межиріцької сільської ради Павлоградського району про позбавлення батьківських прав і призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Павлоградського міськрайонного суду Дніпропетровської області (Дніпропетровська область, м. Павлоград, вул. Дніпровська, буд. 135) на 25 червня 2024 року о 13:15 годині.

Про дату, час та місце проведення судового розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. Г. Юдіна

СудПавлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення10.05.2024
Оприлюднено14.05.2024
Номер документу118969020
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про позбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —185/580/24

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Юдіна С. Г.

Ухвала від 29.01.2024

Цивільне

Павлоградський міськрайонний суд Дніпропетровської області

Головін В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні