Ухвала
від 24.04.2024 по справі 165/311/24
НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 165/311/24

провадження №2/165/326/24

НОВОВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про витребування доказів

24 квітня 2024 року м. Нововолинськ

Нововолинський міський суд Волинської області в складі:

головуючого судді Ференс-Піжук О.Р.,

за участю секретаря Король І.С.,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі суду Нововолинського міського суду Волинської області цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи без самостійних вимог на стороні позивача: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради, ОСОБА_4 , про усунення перешкод в користуванні власністю шляхом вселення та виселення,-

встановив:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , треті особи без самостійних вимог на стороні позивача: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради, ОСОБА_4 , про усунення перешкод в користуванні власністю шляхом вселення та виселення.

23.04.2024 представник відповідача ОСОБА_5 подав до суду клопотання про витребування доказів в порядку ст. 84 ЦПК України, просить витребувати в КП «УЖК №1» Нововолинської міської ради: копію розпорядчого документа (протоколу житлової комісії, наказу, тощо) про укладання окремого договору найму і розподілу особових рахунків за адресою: АДРЕСА_1 , внаслідок якого було укладено окремі договори найму і відкрито особові рахунки за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 ; копії заяв з додатками про укладання окремого договору найму і розподілу особових рахунків за адресою: АДРЕСА_1 , внаслідок якого було укладено окремі договори найму і відкрито особові рахунки за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 ; копії поквартирної картки форма Б за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 . У випадку відсутності на підприємстві вищеперерахованих запитуваних документів, просить зобов`язати повідомити про причини їх відсутності та надати копії або витяги з відповідних документів, що підтверджують знищення або передання запитуваних документів на зберігання до відповідної архівної установи, та витребувати в Нововолинської міської ради Волинської області: копії документів, які були подані до органу приватизації для приватизації житлових приміщень квартири за адресою: АДРЕСА_1 . У випадку відсутності вищеперерахованих запитуваних документів, просить зобов`язати повідомити про причини їх відсутності та надати копії або витяги з відповідних документів, що підтверджують знищення або передання запитуваних документів на зберігання до відповідної архівної установ.

При цьому вказав, що на адвокатський запит запитуваної інформації не було надано.

Представник позивача ОСОБА_6 у своїй заяві від 24.04.2024 просила у задоволенні клопотання про витребування доказів відмовити, оскільки вважає таке клопотання безпідставним, так як відповідно до відповіді на адвокатський запит виконавчого комітетом Нововолинської міської ради, в розпорядженні виконавчого комітету відсутні документи, інформація, відомості про підстави проживання відповідачів за

зазначеною адресою.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, перевіривши надані докази, вважає, що заява підлягає до задоволення.

Керуючись ст. 84 ЦПК України,

ухвалив:

Задовольнити клопотання позивача про витребування доказів.

Зобов`язати КП «УЖК №1» Нововолинської міської ради (код ЄДРПОУ: 42122641, вул. Соборна, 30, м. Нововолинськ, 45400, e-mail: zhkp3@nov-rada.gov.ua) надати Нововолинському міському суду Волинської області завірені належним чином копії таких документів:

-копію розпорядчого документа (протоколу житлової комісії, наказу, тощо) про укладання окремого договору найму і розподілу особових рахунків за адресою: АДРЕСА_1 , внаслідок якого було укладено окремі договори найму і відкрито особові рахунки за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 ;

-копії заяв з додатками про укладання окремого договору найму і розподілу особових рахунків за адресою: АДРЕСА_1 , внаслідок якого було укладено окремі договори найму і відкрито особові рахунки за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 ;

копії поквартирної картки форма Б за адресами: АДРЕСА_1 , та АДРЕСА_1 .

При цьому вказати чи складались такі документи взагалі, якщо так, то повідомити про причини їх відсутності та надати копії або витяги з відповідних документів, що підтверджують знищення або передання запитуваних документів на зберігання до відповідної архівної установи.

Зобов`язати Нововолинську міську раду Волинської області (код ЄДРПОУ: 04051342, проспект Дружби, 27, м. Нововолинськ, Володимирський район, Волинська область, 45400, e-mail: vykonk@nov-rada.gov.ua) Нововолинському міському суду Волинської області завірені належним чином копії таких документів:

- копії документів, які були подані до органу приватизації для приватизації житлових приміщень квартири за адресою: АДРЕСА_1 ;

При цьому вказати чи складались такі документи взагалі, якщо так, то повідомити про причини їх відсутності та надати копії або витяги з відповідних документів, що підтверджують знищення або передання запитуваних документів на зберігання до відповідної архівної установи.

Роз`яснити, що у разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий підпис Орися ФЕРЕНС-ПІЖУК

СудНововолинський міський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення24.04.2024
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу118982121
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із житлових відносин, з них про виселення (вселення)

Судовий реєстр по справі —165/311/24

Ухвала від 24.04.2024

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Ференс-Піжук О. Р.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Ференс-Піжук О. Р.

Ухвала від 24.01.2024

Цивільне

Нововолинський міський суд Волинської області

Ференс-Піжук О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні