Рішення
від 08.10.2010 по справі 2-3737-2010
КРАСНОГВАРДІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа 2-3737-2010 рік  

Р І Ш Е Н Н Я  

І МЕ Н Е М       У К Р А І Н И  

08 жовтня  2010 року Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська  в складі:  

головуючої судді                                             Самсонової В.В.           

при секретарі                                                 Калініченко М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Дніпропетровську справу за позовною заявою ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про розірвання шлюбу, -

 В С Т А Н О В И В :

  У вересні 2010 року позивачка звернулася до суду з позовною заявою, в якій просила шлюб з відповідачем, зареєстрований 13 грудня 2003 року у Відділі РАЦС Красногвардійського управління юстиції м. Дніпропетровська, актовий запис № 844 – розірвати. У обґрунтування позову вона вказала на те, що від шлюбу у них народилася донька - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1. Фактичні шлюбні відносини припинені з лютого 2008 року. Причиною розпаду сім'ї є несумісність характерів, різні погляди на життя і побут, у зв’язку з чим майже відразу після одруження в сім’ї стали виникати часті сварки та скандали, які призвели до того, що позивач з відповідачкою втратили один до одного почуття любові та поваги, відносини між ними байдужі. Позивач вважає, що сім'я розпалася остаточно і відновлена бути не може.

В судове засідання позивачка не з’явилася, раніше надала суду заяву, в якій позовні вимоги підтримала, просила шлюб розірвати, справу розглянути у її відсутність. Прізвище після розірвання шлюбу просила залишити «Грало».  

Відповідач в судове засідання не з’явився, належним чином був повідомлений, раніше надав суду заяву, в якій позов визнав, не заперечував проти розірвання шлюбу, справу розглянути у його відсутність. Прізвище після розірвання шлюбу залишається «Грало».  

Вивчивши матеріали справи, суд вважає, що позовні вимоги підлягають задоволенню.  

Відповідно до ст. 112 СК України суд постановляє рішення про розірвання шлюбу, якщо буде встановлено, що подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу суперечило б інтересам одного з них, інтересам їхніх дітей, що мають істотне значення.

Як встановлено в судовому засіданні ОСОБА_1 та ОСОБА_2 13 грудня 2003 року уклали шлюб. Від шлюбу у них народилася донька - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1. Фактичні шлюбні відносини припинені з лютого 2008 року, шлюб носить формальний характер і збереження його суперечило б інтересам сторін.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 10, 60, 212, 224-227 ЦПК України, ст. ст. 110, 112 СК України, суд, -

В И Р І Ш И В :

  Шлюб між ОСОБА_1 та ОСОБА_2, зареєстрований 13 грудня 2003 року у Відділі РАЦС Красногвардійського управління юстиції м. Дніпропетровська, актовий запис № 844, від якого є неповнолітня дитина – розірвати.  

Рішення може бути оскаржене в апеляційному порядку до апеляційного суду Дніпропетровської області через Красногвардійський районний суд м. Дніпропетровська шляхом подачі в 10-денний строк з дня проголошення рішення апеляційної скарги.  Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.  

   .             Суддя                                                           В.В. Самсонова  

СудКрасногвардійський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення08.10.2010
Оприлюднено31.01.2011
Номер документу11900200
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-3737-2010

Ухвала від 18.10.2010

Цивільне

Дебальцевський міський суд Донецької області

Кардашенко Олексій Анатолійович

Рішення від 08.10.2010

Цивільне

Красногвардійський районний суд м.Дніпропетровська

Самсонова Вікторія Василівна

Рішення від 08.07.2010

Цивільне

Слов'янський міськрайонний суд Донецької області

Горощук Олексій Васильович

Рішення від 25.05.2010

Цивільне

Іллічівський районний суд м.Маріуполя

Гімон Микола Михайлович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні