Ухвала
від 14.05.2024 по справі 128/1890/24
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/1890/24

УХВАЛА

Іменем України

14 травня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницькогорайонного судуВінницької областіКарпінська Ю.Ф.,отримавши позовнузаяву ОСОБА_1 , подану та підписану адвокатом Зубанем Олександром Олександровичем, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом,

УСТАНОВИВ:

08.05.2024 до Вінницького районного суду Вінницької області надійшли матеріали вищевказаної позовної заяви.

Ухвалою Вінницького районного суду Вінницької області від 10.05.2024 позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху та надано позивачу строк для усунення недоліків.

14.05.2024 представник позивача ОСОБА_1 адвокат Зубань О.О. подав до суду заяву, у якій зазначив, що позивач недоліків усувати не буде і відкликає свою позовну заяву, просить її не розглядати, екземпляри позовної заяви з додатками просить повернути позивачу.

Відповідно до п. 3 ч. 4 ст. 185 ЦПК України, заява повертається у випадках, коли до постановлення ухвали про відкриття провадження у справі від позивача надійшла заява про врегулювання спору або заява про відкликання позовної заяви.

За вказанихобставин вважаюнеобхідним повернутипозовну заяву ОСОБА_1 , подану та підписану адвокатом Зубанем Олександром Олександровичем, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом.

Частиною п`ятою статті 185 ЦПК України визначено, що суддя повертає позовну заяву і додані до неї документи не пізніше п`яти днів з дня її надходження або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Керуючись ст.ст. 185, 260, 353 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Позовну заяву ОСОБА_1 , подану та підписану адвокатом Зубанем Олександром Олександровичем, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом повернути позивачу разом з доданими матеріалами.

Роз`яснити позивачу, що повернення позовної заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Ухвала може бути оскаржена протягом п`ятнадцяти днів з дня її складення шляхом подачі апеляційної скарги до Вінницького апеляційного суду.

СУДДЯ Юлія КАРПІНСЬКА

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення14.05.2024
Оприлюднено15.05.2024
Номер документу119006934
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із відносин спадкування, з них за законом.

Судовий реєстр по справі —128/1890/24

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Карпінська Ю. Ф.

Ухвала від 10.05.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Карпінська Ю. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні