Ухвала
від 15.05.2024 по справі 128/1870/24
ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 128/1870/24

УХВАЛА

Іменем України

15 травня 2024 року м. Вінниця

Суддя Вінницького районного суду Вінницької області Карпінська Ю.Ф., отримавши заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката Зубаня Олександра Олександровича про повернення судового збору,

УСТАНОВИВ:

Представник позивача ОСОБА_1 адвокат Зубань О.О. звернувся до суду з вищевказаною заявою, у якій просить повернути судовий збір, сплачений відповідно до квитанції, яка подавалася до суду разом з позовною заявою.

Оглянувши заяву про повернення судового збору та матеріали цивільної справи № 128/1870/24, доходжу такого висновку.

Ухвалою судді Вінницького районного суду Вінницької області від 08.05.2024 позовну заяву ОСОБА_1 , подану та підписану адвокатом Зубанем Олександром Олександровичем, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом повернуто позивачу разом з доданими документами.

Відповідно достатті 7Закону України«Про судовийзбір», сплаченасума судовогозбору повертаєтьсяза клопотаннямособи,яка йогосплатила заухвалою судув разі: зменшеннярозміру позовнихвимог абовнесення судовогозбору вбільшому розмірі,ніж встановленозаконом; поверненнязаяви абоскарги; відмовиу відкриттіпровадження усправі всуді першоїінстанції,апеляційного такасаційного провадженняу справі; залишеннязаяви абоскарги безрозгляду (крімвипадків,якщо такізаяви абоскарги залишенібез розглядуу зв`язкуз повторнимнеприбуттям абозалишенням позивачемсудового засіданнябез поважнихпричин танеподання заявипро розглядсправи зайого відсутності,або неподанняпозивачем витребуванихсудом матеріалів,або зайого заявою(клопотанням); закриття (припинення) провадження у справі (крім випадків, якщо провадження у справі закрито у зв`язку з відмовою позивача від позову і така відмова визнана судом), у тому числі в апеляційній та касаційній інстанціях.

Таким чином, оскільки ухвалою судді Вінницького районного суду Вінницької області від 08.05.2024 позовну заяву ОСОБА_1 , подану та підписану адвокатом Зубанем Олександром Олександровичем, до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом було повернуто позивачу разом з доданими документами, заява представника позивача ОСОБА_1 адвоката Зубаня О.О. про повернення судового збору підлягає задоволенню.

Керуючись ст. 7 Закону України «Про судовий збір», ст. 260 ЦПК України, суддя -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву представника позивача ОСОБА_1 адвоката ЗубаняОлександра Олександровичапро поверненнясудового збору задовольнити.

Повернути судовий збір у розмірі 2621 (дві тисячі шістсот двадцять одна) грн 66 коп., сплачений позивачем ОСОБА_1 (ідентифікаційний номер НОМЕР_1 ), відповідно до квитанції №0.0.3628161124.1 від 07.05.2024, за подання позовної заяви до ОСОБА_2 , третя особа, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору, Вороновицька селищна рада Вінницького району Вінницької області, про визнання права власності на спадкове майно в порядку спадкування за законом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ Юлія КАРПІНСЬКА

СудВінницький районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення15.05.2024
Оприлюднено16.05.2024
Номер документу119028166
СудочинствоЦивільне
КатегоріяІнші процесуальні питання

Судовий реєстр по справі —128/1870/24

Ухвала від 15.05.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Карпінська Ю. Ф.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Вінницький районний суд Вінницької області

Карпінська Ю. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні