Ухвала
від 27.10.2010 по справі 21/74-10-4586
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ОДЕСЬКО Ї ОБЛАСТІ



УХВАЛА

про порушення справи про ба нкрутство

"27" жовтня 2010 р. Справа № 21/74-10-4586

СУДДЯ ЗЕЛЕНОВ Г.М., розгля нувши заяву Котовської об' є днаної державної податкової інспекції Одеської області за № 9283 про визнання банкрутом Фізичну особу - підприємця ОСОБА_1 (АДРЕСА_1. Іденти фікаційний номер НОМЕР_1).

Визнав подані матер іали достатніми для прийнятт я заяви до розгляду, керуючис ь ст.ст.11,12,47-48,52 Закону України “П ро відновлення платоспромож ності боржника або визнання його банкрутом”, ст.ст. 64,65,66,67 Гос подарського процесуального кодексу України, суддя, -

У Х В А Л И В:

1. Заяву Котовської об' є днаної державної податкової інспекції Одеської області про визнання відсутнього бор жника - фізичну особу - підп риємця ОСОБА_1 (АДРЕСА_1 . Ідентифікаційний номер Н ОМЕР_1) - банкрутом прийняти д о розгляду.

2. Справу призначити до розг ляду у засіданні суду на “11 ” листопада 2010 р. о 11:30, яке від будеться в залі судового зас ідання кабінет № 13 (п' ятий по верх).

3. Ввести мораторій на задов олення вимог кредиторів. Про тягом дії мораторію заборони ти: стягнення на підставі вик онавчих документів та інших документів, за якими здійсню ється стягнення відповідно д о законодавства, не нарахову вати неустойку (штраф, пеню), і нші фінансові (економічні) са нкції за невиконання чи нена лежне виконання грошових зоб ов' язань та зобов' язань що до сплати податків і зборів (о бов' язкових платежів).

Дія мораторію припиняєть ся з дня припинення провадже ння у справі про банкрутство .

4. Відповідно до ст. 48 За кону України “Про відновленн я платоспроможності боржник а або визнання його банкруто м” накласти арешт на майно ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 (АДРЕСА_1. Ідентифікаційн ий номер НОМЕР_1), за винятк ом майна, на яке згідно з цивіл ьним процесуальним законода вством України не може бути з вернуте стягнення.

Арешт накласти через держа вного виконавця Відділу Держ авної виконавчої служби Кото вського районного управлінн я юстиції Одеської області.

5.Зобов'язати сторін:

Заявнику надати: обґрун тований розрахунок суми борг у, окремо зазначити основну с уму боргу та неустойку; розбі рливу копію постанови Одеськ ого окружного адміністратив ного суду від 04.03.2010 р. по справі № 2а-12803/09/1570; відомості про усіх від омих кредиторів відсутнього боржника; витяг з Єдиного дер жавного реєстратору про пров едення боржником реєстрацій них змін свого місцезнаходж ення; ; в належним чином засвід чених копіях останні податко ві звітності (фінансові ) по по даткам і зборам боржника; від омості про розрахункові раху нки боржника та наявне у борж ника майно; згоду на призначе ння представника ініціюючог о кредитора ліквідатором або клопотання щодо кандидатури арбітражного керуючого - лі квідатором.

Боржнику надати: відзив на заяву про порушення справ и про банкрутства згідно п. п. 2,3 ст. 11 Закону України “Про від новлення платоспроможності боржника або визнання його б анкрутом” та ст. 59 Господарсь кого процесуального кодексу України.

6. Визнати явку сторін в засі дання суду обов' язковою.

7. Копію ухвали надіслати: з аявнику, боржнику, Відділу з п итань банкрутства в Одеській області, державному реєстра тору Котовської районної дер жавної адміністрації Одеськ ої області (для внесення до Єд иного державного реєстру зап ису про порушення провадженн я у справі про банкрутство Фі зичної особи - підприємця ОСОБА_1 (АДРЕСА_1. Ідентиф ікаційний номер НОМЕР_1), Відділу ДВС Котовського районного управління юстиці ї Одеської області.

Ухвала набирає за конної сили з дня її прийнятт я, але в частині арешту на майн о боржника може бути оскарже на в апеляційному порядку.

Ухвала відповідає ви могам пункту 2 частини друг ої статті 3, п. 3 ст. 18, ст. 19 Закону У країни "Про виконавче провад ження" та згідно зі статтею 124 К онституції України та статті 115 Господарського процесуаль ного кодексу України є обов'я зковою до виконання на всій т ериторії України і виконують ся в порядку, визначеному Зак оном України "Про виконавче п ровадження".

Суддя Зеленов Г.М.

СудГосподарський суд Одеської області
Дата ухвалення рішення27.10.2010
Оприлюднено01.11.2010
Номер документу11906456
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —21/74-10-4586

Ухвала від 11.01.2011

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 13.12.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Постанова від 11.11.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

Ухвала від 27.10.2010

Господарське

Господарський суд Одеської області

Зеленов Г.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні