Ухвала
від 17.05.2024 по справі 229/953/24
ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ДНІПРОВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Провадження № 22-ц/803/5733/24 Справа № 229/953/24 Суддя у 1-й інстанції - Медінцева Н. М. Суддя у 2-й інстанції - Зубакова В. П.

УХВАЛА

про проведення судового засідання

у режимі відеоконференції

17 травня 2024 року м. Кривий Ріг

Дніпровський апеляційний суд у складі колегії суддів судової палати з розгляду цивільних справ:

головуючого судді - Зубакової В.П.

суддів - Остапенко В.О., Тимченко О.О.

розглянувши клопотання позивача ОСОБА_1 про участь в режимі відеоконференції у судовому засіданні по цивільній справі за апеляційною скаргою позивача ОСОБА_1 на ухвалу Дружківського міського суду Донецької області від 10 квітня 2024 року у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Держави України, в особі Міністерства юстиції України, Кам`янського районного суду Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Головне управління Державної казначейської служби України у Черкаській області, про відшкодування матеріальної та моральної шкоди,-

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Дніпровського апеляційного суду перебуває цивільна справа за апеляційною скаргою позивача ОСОБА_1 на ухвалу Дружківського міського суду Донецької області від 10 квітня 2024 року у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Держави України, в особі Міністерства юстиції України, Кам`янського районного суду Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Головне управління Державної казначейської служби України у Черкаській області, про відшкодування матеріальної та моральної шкоди.

Розгляд справи призначено на 09 годину 15 хвилин 11 червня 2024 року.

Від позивача ОСОБА_1 надійшло клопотання про розгляд справи у режимі відеоконференції із Корсунь-Шевченківським районним судом Черкаської області.

Відповідно до ст. 212 ЦПК України, суд,за клопотаннямучасника справи,поданому не пізніш якза п`ятьднів довідповідного судового засідання, може постановити ухвалу про участь учасника справи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду,визначеному судом. Копія ухвали про участь особи у судовому засіданні в режимі відеоконференції в приміщенні суду негайно надсилається до суду, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Оскільки, клопотання про проведення судового засідання у режимі відеоконференції обґрунтоване неможливістю прибути до Дніпровського апеляційного суду (м.Кривий Ріг) в судове засідання та наявна технічна можливість проведення судового засідання в такому режимі, суд вважає за можливе провести зазначене судове засідання у режимі відеоконференції.

Керуючись статтями 365, 366 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Розгляд цивільної справи за апеляційною скаргою позивача ОСОБА_1 на ухвалу Дружківського міського суду Донецької області від 10 квітня 2024 року у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Держави України, в особі Міністерства юстиції України, Кам`янського районного суду Черкаської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, Головне управління Державної казначейської служби України у Черкаській області, про відшкодування матеріальної та моральної шкоди, призначений на 09годину 15хвилин 11червня 2024 року, провести в режимі відеоконференції.

Доручити Корсунь-Шевченківському районному суду Черкаської області забезпечити проведення судового засідання в режимі відеоконференції.

Відповідно до ч.8 ст. 212 ЦПК України, копію ухвали про участь особи в судовому засіданні в режимі відеоконференції негайно направити до Корсунь-Шевченківського районного суду Черкаської області, який зобов`язаний організувати її виконання, та особі, яка братиме участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та оскарженню в касаційному порядку не підлягає.

Головуючий:

Судді:

Дата ухвалення рішення17.05.2024
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу119112057
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи у спорах про недоговірні зобов’язання, з них про відшкодування шкоди, з них завданої незаконними рішеннями, діями чи бездіяльністю органу, що здійснює оперативно-розшукову діяльність, досудове розслідування, прокуратури або суду

Судовий реєстр по справі —229/953/24

Ухвала від 17.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 17.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 13.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 08.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 02.05.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 19.04.2024

Цивільне

Дніпровський апеляційний суд

Зубакова В. П.

Ухвала від 10.04.2024

Цивільне

Дружківський міський суд Донецької області

Медінцева Н. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні