Ухвала
від 20.05.2024 по справі 341/1042/24
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер 341/1042/24

Номер провадження 2-о/341/113/24

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про відкриття провадження

20 травня 2024 року м.Галич

Галицький районний суд Івано-Франківської області в складі судді Гаполяка Т.В., вивчивши матеріали справи за заявою ОСОБА_1 в інтересах дочки ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Галицький відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Служба у справах дітей Дубовецької сільської ради, ОСОБА_3 про встановлення факту батьківства,-

ВСТАНОВИВ:

Заявниця ОСОБА_1 в інтересах дочки ОСОБА_2 звернулась до суду із заявою про встановлення факту батьківства. Разом із заявою подано клопотання про витребування з Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України відомостей, а саме:

-чи наявний ДНК-профіль військовослужбовця ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який загинув ІНФОРМАЦІЯ_2 в Центральному обліку генетичних ознак людини на Електронному реєстрі геномної інформації людини;

-в разі наявності таких відомостей, надати їх суду.

Заява складена і подана до суду з дотриманням вимог статтей 315-316, 318 ЦПК України в частині форми і змісту, з дотриманням правил про підсудність.

Відповідно до статті 293 ЦПК України, суд розглядає в порядку окремого провадження справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення.

Підстав, що перешкоджають відкриттю провадження по справі не встановлено.

Відповідно до частини 1 статті 294 ЦПК України під час розгляду справ окремого провадження суд вживає заходів щодо всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи.

Відповідно до частини 3 статті 294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Інші особливості розгляду цих справ встановлені розділом IV «Окреме провадження» ЦПК України.

Для всебічного, повного і об`єктивного з`ясування обставин справи необхідно витребувати з Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України відомості:

-чи наявний ДНК-профіль військовослужбовця ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який загинув ІНФОРМАЦІЯ_2 в Центральному обліку генетичних ознак людини на Електронному реєстрі геномної інформації людини;

-в разі наявності таких відомостей, надати їх суду.

На підставі наведеного та, керуючись статтями 19,187,293,315-318 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 в інтересах дочки ОСОБА_2 , заінтересовані особи: Галицький відділ державної реєстрації актів цивільного стану в Івано-Франківському районі Івано-Франківської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, Служба у справах дітей Дубовецької сільської ради, ОСОБА_3 про встановлення факту батьківства.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з повідомленням сторін 06 червня 2024 року о 14 год. 00 хв.

Витребувати з Державного науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України відомості:

-чи наявний ДНК-профіль військовослужбовця ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , який загинув ІНФОРМАЦІЯ_2 в Центральному обліку генетичних ознак людини на Електронному реєстрі геномної інформації людини;

-в разі наявності таких відомостей, надати їх суду.

Копію ухвали направити заявнику та заінтересованій особі. Одночасно з копією ухвали заінтересованій особі надіслати копію заяви з копіями доданих до неї документами.

Роз`яснити заінтересованій особі, що вона може заперечувати проти заяви, посилаючись на незаконність вимог, їх необґрунтованість, наявність перешкод для відкриття провадження у справі, мають надати суду письмове заперечення на заяву з обов`язковою вказівкою на докази, що спростовують заяву.

Веб-адреса (http://gl.if.court.gov.ua) сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається.

Ухвала окремо від рішення в апеляційному порядку не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду, включаються до апеляційної скарги.

СуддяТарас ГАПОЛЯК

СудГалицький районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення20.05.2024
Оприлюднено21.05.2024
Номер документу119116792
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи окремого провадження Справи про встановлення фактів, що мають юридичне значення, з них: інших фактів, з них:.

Судовий реєстр по справі —341/1042/24

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Галицький районний суд Івано-Франківської області

ГАПОЛЯК Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні