Ухвала
від 14.05.2024 по справі 466/4160/24
ШЕВЧЕНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 466/4160/24

Провадження № 2/466/1606/24

У Х В А Л А

іменем України

14 травня 2024 року м. Львів

Шевченківський районний суд м. Львова у складі:

головуючого судді Федорової О.Ф.

секретар судового засідання Климочко-Павляк С.М.

склад учасників справи:

позивач ОСОБА_1

представник відповідача ООП ШРА ЛМР Миргород В.В.

представник відповідача Івано-Франківської селищної ради, як ООП Колодій С.Ю.

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в приміщенні зали судових засідань Шевченківського районного суду м. Львова цивільну справу за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Брух Андрія Олексійовича до Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради, Івано-Франківської селищної ради, як органу опіки та піклування, третя особа Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про визначення місця проживання дитини, -

встановив:

В провадженні Шевченківського районного суду м. Львова перебуває цивільна справа за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Брух Андрія Олексійовича до Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради, Івано-Франківської селищної ради, як органу опіки та піклування, третя особа Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про визначення місця проживання дитини.

У підготовче судове засідання, призначене на 14.05.2024 року представник позивача ОСОБА_1 адвокат Брух А.О. не з`явився, про дату час та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку. 13.05.2024 року на адресу Шевченківського районного суду м. Львова надійшло клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Брух А.О. про проведення підготовчого судового засідання у його відсутності. Додатково просив призначити справу до судового розгляду.

У підготовче судове засідання, призначене на 14.05.2024 року представник третьої особи Центру соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради не з`явився, про дату час та місце розгляду справи повідомлявся у встановленому законом порядку. Причини неявки не відомі. Заяв та клопотань на адресу Шевченківського районного суду м. Львова не надходило.

У підготовчому судовому засіданні, призначеному на 14.05.2024 року представник Івано-Франківської селищної ради, як органу опіки та піклування Колодій С.Ю. заявила клопотання про витребування від Органу опіки та піклування висновку щодо визначення місця проживання дитини.

У межах проведення підготовчого засідання від учасників заперечень щодо закриття підготовчого провадження та призначення справи до судуового розгляду по суті не надійшло.

Відповідно до вимог ст. 198 ЦПК України, підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Відповідно до ч. 3 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі немає.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України, у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України, за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Тому суд вважає, що у підготовчому засіданні вирішено питання про всі процесуальні дії, які необхідно вчинити до закриття підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті, а тому підготовче засідання підлягає закриттю, а справа призначенню до судового розгляду по суті.

На підставі викладеного та керуючись: ст. ст. 131, 197, 200, 258, 260, 261 ЦПК України, -

постановив:

Зобов`язати Орган опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради надати Висновок щодо визначення місця проживання дитини у цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Брух Андрія Олексійовича до Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради, Івано-Франківської селищної ради, як органу опіки та піклування, третя особа Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про визначення місця проживання дитини.

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою представника позивача ОСОБА_1 адвоката Брух Андрія Олексійовича до Органу опіки та піклування Шевченківської районної адміністрації Львівської міської ради, Івано-Франківської селищної ради, як органу опіки та піклування, третя особа Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Рідні» Львівської міської ради про визначення місця проживання дитини.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні зали судових засідань Шевченківського районного суду м. Львова за адресою: 79007, м. Львів, вул. Січових Стрільців 12, (поверх 4, кабінет 16) на 14 травня 2024 року об 12 год. 15 хв.

Про дату, час та місце проведення судового засідання у справі повідомити учасників справи.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://sh.lv.court.gov.ua/sud1328/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Заперечення на ухвали, що не підлягають оскарженню окремо від рішення суду,включаються до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя: О. Ф. Федорова

СудШевченківський районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення14.05.2024
Оприлюднено22.05.2024
Номер документу119134648
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із сімейних відносин, з них про стягнення аліментів

Судовий реєстр по справі —466/4160/24

Ухвала від 14.05.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

Ухвала від 25.04.2024

Цивільне

Шевченківський районний суд м.Львова

Федорова О. Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні