Ухвала
від 20.05.2024 по справі 348/278/24
НАДВІРНЯНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

(про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті)

Справа № 348/278/24

20 травня 2024 року м. Надвірна

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

в складі головуючого-судді: Міськевич О.Я.

з участю секретаря судового засідання: Скоблей О.В.

прокурора: Криклія Л.В.

представника відповідача ОСОБА_1 : ОСОБА_2

розглянувши в порядку загального позовного провадження у підготовчому засіданні в приміщенні Надвірнянського районного суду цивільну справу за позовом Заступника керівника Івано-Франківськоїобласної прокуратури в інтересах держави в особі Надвірнянської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 , Ланчинської селищної ради, про визнання незаконним та скасування рішення, недійсним державного акту, скасування державної реєстрації,повернення земельної ділянки площею 0,50 га,-

УСТАНОВИВ:

Івано-Франківськаобласна прокуратура в особі заступника керівника в інтересах держави в особі Надвірнянської РДА, звернулась до суду з позовом до ОСОБА_1 , Ланчинської селищної ради, про визнання незаконним та скасування рішення, недійсним державного акту, скасування державної реєстрації,повернення земельної ділянки площею 0,50 га.

Ухвалою судді Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області від 09.02.2024 по даній справи відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче засідання.

Прокурор в підготовчому засіданні не заперечив проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ОСОБА_1 -адвокат Марчак Ю.І. в підготовчому засіданні також не заперечив проти закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача Ланчинської селищної ради в підготовче засідання не з`явився з невідомих суду причин, про час і місце проведення підготовчого засідання повідомлявся завчасно належним чином.

У відповідності до п. 1 ч. 3 ст. 223 ЦПК України суд прийшов до висновку про можливість проведення підготовчого засідання, оскільки представник відповідача Ланчинської селищної ради не з`явився в підготовче засідання без поважних причин і не повідомив про причини неявки.

Суд, заслухавши думку учасників справи, дослідивши матеріали справи дійшов до наступних висновків.

У справі проведено підготовче судове засідання за правилами, встановленими ст.ст. 197, 198 ЦПК України.

Спір в добровільному порядку не врегульовано.

Сторонами надано всі докази, на які він посилається як на підставу своїх позовних вимог та заперечень.

Від учасників справи не поступало клопотань, що стосуються підготовки справи до розгляду по суті.

Підстав для вирішення питань, визначених пунктами 11-14 ч. 2 ст.197ЦПК України не встановлено.

Враховуючи наведене суд дійшов до висновку, що є всі правові підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198, 200, 223, 258, 260-261 ЦПК України, суд,-

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження по цивільній справі за позовом Заступника керівника Івано-Франківськоїобласної прокуратури в інтересах держави в особі Надвірнянської районної державної адміністрації до ОСОБА_1 , Ланчинської селищної ради, про визнання незаконним та скасування рішення, недійсним державного акту, скасування державної реєстрації,повернення земельної ділянки площею 0,50 га.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 14год.30хв.18червня 2024року у приміщенні Надвірнянського районного суду Івано-Франківської області (вул. Г.Мазепи, буд. 35, м. Надвірна, Івано-Франківська область).

Про дату, час та місце проведення судового розгляду справи по суті повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Міськевич О.Я.

СудНадвірнянський районний суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення20.05.2024
Оприлюднено22.05.2024
Номер документу119151915
СудочинствоЦивільне
КатегоріяСправи позовного провадження Справи у спорах, що виникають із земельних відносин, з них: визнання незаконним акта, що порушує право власності на земельну ділянку

Судовий реєстр по справі —348/278/24

Ухвала від 20.05.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Міськевич О. Я.

Ухвала від 09.02.2024

Цивільне

Надвірнянський районний суд Івано-Франківської області

Міськевич О. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні